Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Благоевградчанин за верига магазини: Готвят с мухлясало месо и стоки с изтекъл срок
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:41 / 16.03.2023Коментари (14)465
© Helpbook.info
В платформата на Helpbook.info все по-често хора сигнализират за системни нарушения в търговски обекти, за продажба на храна със съмнително качество или изтекъл срок на годност. Поредният сигнал за нередност, адресиран до БАБХ, получихме е на потребител от Благоевград:

"Пиша ви с надежда да обърнете внимание на обектите на веригата "БГ Маркет" в Благоевград. Масово храните в тази верига се продават в този вид, в който съм ги изпратила на снимките. В кухните на два от обектите, намиращи се в квартал "Еленово" и на ул. "Трети март" 54, се готви със стоки с изтекъл срок на годност, кашкавал, сирене, месо - мухлясало, миришещи на лошо. Детските храни се продават по същия начин - изтриване на срокове на годност и слагане на лепенки с нов срок", пише в сигнала.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.03.2023 г.
0
 
 
Сега ли се усетихте
Aнонимен
на 17.03.2023 г.
0
 
 
Защо ни си го приготвите в къщи а трябва да се купи готово от витрината в магазина
Aнонимен
на 17.03.2023 г.
0
 
 
Аз знам, че е така. И безалкохолните имат аспартам и захарин. Тези добавки съсипват организма ни.
Aнонимен
на 17.03.2023 г.
0
 
 
Ужас ! Триенето започна откакто ни натириха нашите алчни капиталисти в Европейския съюз. Унищожиха ни ,,хубавите ни европейски ПАРТНЬОРИ с европейските им ценности " . Унищожиха ни животновъдството, земеделието, овощните градини и ни ,,хранят " с боклуци. Предстои ни да ядем насекоми, може и гущери...Да им таковам мамата на всички озверели лакоми капиталунгери, дето сте ги зяпнали . Забравихте ,безродници, родното . Унищожават и душите ни. И си мълчим гузно и си ги избираме наглеците наши , дето ни продадоха на американци, на европейци , на фашаги. Жалко за децата ни. Ние поне видяхме малко спокоен , мирен , уреден и чист живот. Те няма да познават такава реалност. Изкривяват ни историята, изкривяват съзнанието на нормалните хора, като им внушават , че може да са някакъв трети пол. Всичко е опорочено .
Aнонимен
на 17.03.2023 г.
0
 
 
Дреме й на европа за нас! Нали техните капиталист.вериги ни тровят! Геноцид на българите!
Aнонимен
на 16.03.2023 г.
0
 
 
Цялата държава е в Тота състояние от 33години. Хубавата стока се изнася за Европа,и понеже се дава стоката и непродадената се връща вече развалена,тук алчната държава препакетира и ни продава боклука.Храната ни е отровна,ако я изпратят за анализ в Европа онези ще се хванат за главите какво ядем.
Aнонимен
на 16.03.2023 г.
0
 
 
Хо хо хо хооо... истината тържествува!!! Така в България е от десетилетия!!!!! СКЪПА ХРАНА, НЕ СЕ КУПУВА И СЕ ВМИРИСВА И ЯДЕТЕ РАЗВАЛЕНО И ГЛУПАЦИ КАЗВАТЕ: ДЖОН Е ВИНОВЕН, ХАЙЦ И ФРОНСЕТО СА ВИНОВНИ, А ТЕ БЪЛГАРИТЕ!!!!! СВОИТЕ АЛЧНИ БЪЛГАРИ!!!! МНОГО ДОБРЕ , СНИМАЙТЕ И ИЗОБЛИЧАВАЙТЕ, ДОКАТО ПАДНЕ МОНОПОЛА ОБЛЕЧЕНИ В АСОЦИАЦИИ!!!! ИМА БЪДЕЩЕ, ДОБРЕ Е ЩОМ ЧУВАТЕ И ВИЖДАТЕ, НО АКО СТЕ СЛЕПИ И ЗАБЛУДЕНИ, ЩЕ ДЕЗИНФЕКТИРАТЕ С РАКИЯ 60 ГРАДУСА ГОРЕЛКА
Aнонимен
на 16.03.2023 г.
+1
 
 
То това е идеята на топлите витрини в супермаркетите.Там се оползотворяват стоките с изтичащ срок на годност.Аз също много пъти попадам на силно миришещи пържоли и повече не купувам храна оттам.
Aнонимен
на 16.03.2023 г.
0
 
 
Че това е практика на всякаде от години хахаха... Както и маринованото месо е старо и лепкащо... Само се измива и се мариносва хахаха... Вие какво си мислите, че го изхвърлят ли... Аз съм бил свидете как на парфюми сменят срока на годност вие говорите за храните хахаха... Бил съм свидетел как мият лепкащи кренвирши и пак хи слагат за продажба...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: