Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Благоевград се обединява в подкрепа на малкия Кристиян, парите за Гери са събрани
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:31 / 09.12.2016Коментари (0)641
©
Благоевград се обединява около каузата за продължаване на успешното лечение на малкия Кристиян Гусийски. От началото на декември бяха организирани редица благотворителни акции, в помощ на друго дете в нужда - 5-годишната Гери. Поради осигуряване на необходимите средства за заминаването ѝ в чужбина обаче, Община Благоевград ще продължи с акции, насочени в помощ на Кристиян.

Припомняме, че след като Кристиян получава диагноза Детска церебрална парализа, Община Благоевград организира пролетната си програма през 2016 година под мотото "Великден за Криси", а събраните средства бяха преведени по сметката на малкия Криси.

Утре в 10:30 часа на площад "Македония" в Благоевград ще бъде открит благотворителен базар, на който жителите и гостите на Благоевград ще могат да си закупят хранителни продукти, средствата, от които, ще бъдат преведени по сметката на Криси. В момента детето е в Китай, където му се прилага първи курс на лечение. Само за няколко месеца от старта на процедурите, състоянието на Кристиян Гусийски, значително се е подобрило, споделят близки до семейството. Той вече реагира с движения и усмивки. Освен това тялото му е укрепнало и успява да се държи прав, облягайки се на стена.Очаква се първият курс на лечение да приключи през януари месец, когато Кристиян ще се прибере в България. Повторното заминаване за продължаване на лечението ще бъде през месец март.

Благотворителният базар на площад "Македония" ще предложи на жители и гости на Благоевград богато разнообразие от продукти и празнична програма. Участие в инициативата ще вземат местни DJ, денс център "Дежа Вю", танцов клуб "Блясък". Специално атрактивно шоу са подготвили "Кралете на пътя". Дядо Коледа ще раздава подаръци, но този път обеща буквално да долети, за да се включи в базара. От 13.00 часа фолклорните ансамбли към Център за личностно и творческо развитие ще разкрият магията на българския фолклор. Заедно с публиката обещават да заформят голямо благотворително хоро. Щафетата в програмата ще бъде предадена на двамата обичани водещи и актьори Игор и Иван, които обещават истинско шоу за малки и големи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: