Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Автобусните спирки в Благоевград осъмнаха с некролози на тризначките
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:46 / 11.12.2015Коментари (0)235
©
Тази сутрин автобусните спирки в центъра на Благоевград осъмнаха с разлепени некролози, които "информират" за внезапната смърт на тризначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов Станчеви, алармира очевидец. Когато прочетеш целия текст на некролога обаче става ясно, че някой се е изгаврил с тризначките, като е вложил доста омраза в писането им. Дали това е правилно оставаме на вас да прецените. На друго мнение е съсед на трите момичета от жк "Ален мак". Според него некролозите са дело на самите тризначки и това е техен отчаян опит да привлекат отново вниманието върху себе си. "И компост не става от тях. Тормозят непрекъснато целия блок с неадекватното си поведение", допълни още той.

Последната година не беше особено цветуща за бившите риалити звезди. Съвсем наскоро Надежда изригна в социалната мрежа срещу държавата, тъй като скъпарското й БМВ било запорирано заради неизплатен дълг към благоевградски бизнесмен. Надя взела от него 2900 лв., от които му е върнала едва 250, пише Е-79.

Това съвсем не е единствената тревога на тризначките. Продуцентът на "Биг брадър" Нико Тупарев заведе дело срещу устатите блондинки за клевета. Преди година Вяра, Надежда и Любов обвиниха Тупарев, че ги е заставил да работят като проститутки в Монако. Твърденията им сериозно вбесиха продуцента, който излезе с изявление, че ще заведе дело срещу благоевградчанките. На няколко пъти тризначките опитаха да замажат изцепката си, но въпреки това не им се размина и делото съвсем скоро ще бъде гледано в съда.

В Районен съд - Благоевград, има и трето дело по Закона за задълженията и договорите, което е насрочено срещу една от тризначките - Любов Станчева.

Любов, която беше победителка в "Биг брадър" през далечната 2006 г., е изтеглила потребителски кредит, след което е отказала да го изплаща.

Сестрите прибраха цели 200 бона от голямата награда на шоуто, които профукаха за няколко години. Въпреки че твърдяха, че ще вложат всеки спечелен лев в общ бизнес, плановете им се осуетиха и от колосалната сума не остана и следа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: