Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Атанас Камбитов стана кмет на годината
Автор: Гено Петров 10:55 / 19.09.2019Коментари (0)4086
©
Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе отличен с  приз в категория "Социална община“ в конкурса "Кмет на годината“, организиран от Портала на българските общини КМЕТА.БГ.  Наградата бе връчена на официална церемония в НДК от Ваня Манова, мениджър в "MasterCard“.

"Благодаря за наградата! Всички ние строим ежедневно, строим детски градини, училища, спортни зали, плувни басейни, площади, улици, паркове, депа, пречиствателни станции. Правим го, за да подобряваме условията за живот в нашите общини! Това, което засяга, обаче, най-пряко най-уязвимата част от българското общество, а именно хората в нужда, е социалната политика. Тези хора имат нужда, различна, от тази на всички останали.  Радвам се, че оценихте целенасочената политика на Община Благоевград в тази посока. Има за какво да получим наградата!

Ежегодно дофинансираме програмата "Личен асистент“, така че да обхванем абсолютно всички хора, които се нуждаят. Дългогодишна практика на Общината е и да финансира на 100% двойките с репродуктивни проблеми, независимо от броя на опитите, независимо от възрастта.

 Спортните бази са безплатни за клубовете. Гордеем се и с това, че първи в страната построихме183 нови, напълно обзаведени социални, жилища по ОП "Региони в растеж“. Това е много малка част нещата, които правим.

Благодаря на премиера и на правителството за оказаната подкрепа! Благодаря и на Благоевград, обичам Ви!“ каза в част от словото си кметът д-р Атанас Камбитов.

Той засвидетелства и благодарност на управителя на Портала на българските Общини КМЕТА.БГ - Боян Томов, за организирания конкурс, чрез  който се показват усилията и резултатите на кметовете на общини в България.

Д-р Атанас Камбитов е носител на множество награди в едноименния конкурс. Сред тях са "Кмет на гражданите“, Кмет на месеца“, и  "Кмет на месец април" в категория  "Сигурност".  През 2016 година д-р Камбитов е обявен за "Кмет на годината“.

По традиция кметските Оскари събраха елита на държавата, за да бъдат аплодирани най-достойните градоначалници.

Сред гостите на церемонията бяха министрите Петя Аврамова, Николина Ангелкова, зам.-министърът на спорта Стоян Андонов, представители на европейски и български институции,  министри, бизнесмени, представители на  неправителствения сектор.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: