Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Агресия на пътя: Мъж твърди, че е бил жертва на необясним опит за убийство
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:45 / 03.08.2022Коментари (0)441
© NOVA TV
Сигнал за поредна агресия на пътя. Млад мъж от Благоевград твърди, че е бил жертва на необясним опит за убийство на един от оживените булеварди в града. Случаят е от неделя, когато Петър Арабаджиев се движи с мотоциклета си по един от основните булеварди в Благоевград. На булевард "Пейо Яворов", на двулентовия път,  Петър се движи в лявата лента, тъй като в дясната обикновено има спрели коли. Внезапно от лявата му страна в движението се включва лек автомобил, който го засича. 

"Той първо е паркирал в насрещното, на обратно в посока на движението. И когато решава да се включи в посоката на движение, той се включва от насрещно движеща се лента без включени светлини и без пътепоказател, след което е пълен късмет, че удържах мотора още тогава", разказва мъжът пред Нова телевизия.

Засечен, Петър натиска клаксона на мотоциклета, но това само предизвиква повече напрежение. 

"Когато той вече ме вижда, съответно моя звуков сигнал, умишлено ме засича, набива спирачки пред мен, от което моят мотор подхлъзва, но не успявам да падна".

Петър решава, докато се движи зад автомобила да го заснеме, за да сигнализира в полицията за водач със съмнително поведение. Тогава обаче мъжът от колата го вижда в огледалото и отново натиска рязко спирачката. Според Петър това е опит мотоциклетът да се забие в автомобила. "За да избегна удара, минавам в ляво от него, когато въпросният господин видя, че съм се изравнил  до неговата кола. Умишлено ме удари, нави ляв волан. Отидох в насрещното платно, отгоре идваше кола, добре че съм жив и здрав, благодарение на човека, който успя да реагира адекватно и се измести от неговата лента, за да мога аз в момента да съм пред вас на крака".

И след падането на Петър обаче конфликтът продължава. Младежът разказва, че шофьорът на колата буквално започнал да го влачи из пътното платно, блъскайки го с автомобила си. "Тук има на земята една линия от мотора ми. Виждате, че  реално е влачен по земята мотора. Реши буквално да ме довърши, като от най-крайна дясна лента на двойно движещо се платно посока нагоре, реши да направи пълен ляв завой, който вече ме блъсна окончателно".

Тогава Петър решава да търси обяснение. И чупи предния прозорец на автомобила. "Въпросният господин, вътре в колата беше разгънал полицейска стоманена палка и беше решил да ме довърши с нея явно. Извади един нож. Впоследствие полицаите намериха още един нож в колата. В същата проверка полицаите откриха в неговата кола и нинджако. Аз досега бях виждал такъв инструмент само по “Костенурките нинджа"- две пръчки по средата, вързани с верига", разказва Петър.  

След всичко случило се Петър е категоричен, че ще търси правата си в съда. Той е с леки травми по цялото тяло. И с изводи."Не натискай клаксона, който е по закон, че трябва да го използваш, за да не си навлечеш проблеми. Дадената ситуация не е просто ПТП, аз го тълкувам като опит за убийство", твърди мъжът.

От полицията обясниха, че след случката във Второ районно управление имат две подадени жалби - по една от двамата шофьори. По сигналите се работи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: