Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Агресивен и много изнервен бивш военен нападна общински служител в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:26 / 22.10.2020Коментари (1)447
©
Бившият военен Лозен Андонов е агресорът, нападнал отговорника за видеонаблюдението в община Благоевград, експолицаят Георги Марков, пише struma.com. 

Инцидентът се разиграл за броени минути този следобед. Андонов влязъл в общината, без да мине през пропуска и тръгнал да се качва по етажите. Бил е спрян от Марков, който го  попитал къде отива и защо е без пропуск.

Андонов му отговорил  агресивно и Марков го помолил или да вземе пропуск, или да напусне  незабавно. Вместо да се подчини Андонов започнал да репликира, какъв  бил Марков, защо го спира и неочаквано за Марков  се спуснал върху  него. Блъснал го и започнал да го удря.

Картинката била зрелищна. Двамата мъже се търкаляли по земята, по стълбите между етажите.  Изневиделица се появила и майката  на Андонов, Вергиния, която се включила в разтърваването  им.

Свидетели твърдят, че Георги Марков е изпълнявал служебните си  задължения и е пострадал без вина. Той е с аркада на веждата, има няколко шева. 

Предисторията: Лозен Андонов е бил назначен през януари на работа  по програма в Социалната сфера. Изтекла е програмата и той е освободен. Не искал да си тръгва и няколко пъти разговарял със зам. кмета Павлова, а преди около месец е търсил работа и при  градоначалника, разказаха подробностите негови близки. Преди време  директорът на МБАЛ Благоевград д-р Митев уволни Андонов, който работеше като шофьор на линейка. Явно, останал без работа за пореден път,  Андонов е изтървал нервите си.

Преди години заедно с майка му Вергиния водеха неистова битка да си върнат детето, което бившата съпруга на военния бе отвела в Лондон. Драмата у семейството бе голяма, майката обвиняваше снахата, че е откраднала детето без позволение. Как е минала границата, без бащата да разпише, това бе дилемата пред семейството. Снахата беглец имаше съвсем различно обяснение. Твърдеше, че е избягала от системен тормоз.

Днес Андонов за пореден път изтървал нерви. Служителите в общината разказват, че е влизал в пререкания и с други. Полицията го задържа. Вероятно ще отговаря за нападение върху човек, който върши служебните си задължения.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да почакаме ли до второ пришествие този да си получи заслуженото?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: