Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
606 абсолвенти от Стопанския факултет на ЮЗУ получиха дипломите си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:59 / 18.05.2017Коментари (0)536
Бивши и настоящи студенти от
ЮЗУ „Неофит Рилски”:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На тържествена церемония днес бяха връчени дипломите на абсолвентите от випуск 2016 на Стопанския факултет към Югозападния университет "Неофит Рилски" - Благоевград. Своите дипломи получиха 606 абсолвенти в ОКС "бакалавър" и ОКС "магистър" от специалностите "Стопанско управление", "Туризъм", "Финанси", "Счетоводство и контрол", "Маркетинг", "Международни икономически отношения", "Икономика на публичната сфера", "Счетоводно-финансов мениджмънт", "Управление на проекти", "Мениджмънт и маркетинг на международния бизнес", "Международен туризъм", "Управление и развитие на човешките ресурси в стопанския сектор" и "Мениджмънт на хотелиерската и ресторантьорска дейност".

Деканът на Стопанския факултет доц. д-р Преслав Димитров откри тържеството и поздрави абсолвентите. Той им пожела да бъдат здрави, да сбъднат всичките си мечти и да вярват в себе си.

"Завършвате висше училище, което се е опитвало и опитва винаги да дава бизнес умения на своите възпитаници - умения да се реализирате добре, да можете да управлявате, да се грижите добре за вашето семейство и за близките си, и за фирмите и организациите, които ще управлявате", каза в приветственото си слово доц. Димитров. Той подчерта, че вратите на Стопанския факултет ще бъдат винаги отворени за своите възпитаници, а преподавателите ще продължават да им помагат и да ги подкрепят.

Дипломите на отличниците връчи зам.-ректорът на Югозападния университет "Неофит Рилски" проф. д-р Антони Стоилов. Той поздрави абсолвентите и от името на ректора доц. д-р Борислав Юруков, като им пожела късмет, щастие и успешна реализация.

"Във ваши ръце е както собствената ви съдба, така и съдбата на държавата, в която живеем. Направете така, че да живеем в страна, с която да се гордеем", каза проф. д-р Антони Стоилов в приветственото си слово.

Първенец на випуск 2016 е Ивана Иванова, завършваща специалност "Международни икономически отношения" с успех 5.86 от семестриалните изпити и 6.00 от държавните изпити. Сред отличниците са и Надежда Петкова, Софи Бохорова, Изабела Иванова, Ивета Волева, Мартина Стоименова, Десислава Тодорчева и Диана Маринкова. Отличниците получиха плакет на университета за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Грипна епидемия обхвана страната
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: