Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Политически
Спортни
Съдийски аванти за Левски в Банско
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:05 / 21.11.2010Коментари (0)368
©
Както се очакваше гостуването на Левски за купата в Банско беше добре "организирано". Независимо от разликата в класите и титулярния състав на "сините", те по традиция си бяха опекли работата зад кулисите. Съдията Николай Йорданов, който преди година беше сложен на мушката след мача Левски - Литекс (2:2), очевидно беше изпратен с ясната задача да се реваншира като не допусне усложнения за "правилния тим". И свирката, прочула се през есента на 2008-ма след Сливен - ЦСКА (3:1), се постара да изпълни директивата като отмени попадение на домакините, а освен това останаха съмнения за редовността на головете на Дембеле.

Така визитата на столичани в известния ски-център вместо в празник за местните хора се превърна в поредния фарс от репертоара на родния футбол. На стадиона в Банско се бяха стекли шест хиляди човека от региона, но повечето от тях си тръгнала разочаровани от грубите аванти в полза на по-силния. И то при положение, че треньорското ръководство на "скиорите" - Воин Войнов и Стефан Стайков, което е "синьо" по произход, по никакъв начин не искаше да дразни своите покровители от "Герена".

Случката на стадион "Свети Петър" сред красотите на Пирин може да се разглежда като генерална репетиция за ... Монтана, където Левски ще гостува през другия уикенд в последния есенен кръг от "А" група. Във футболните среди от седмици вървят приказки, че този мач отдавна е "организиран" по класическия, сателитен сценарий с основни спирки в Кюстендил, на "Лаута", в Смолян, Петрич, Мездра. По традиция на "Герена" не допускат случайности в подобни ключови моменти от сезона с пряко отношение към крайното класиране. Още повече, че Монтана практически за нищо не играе, тъй като нито ще изпадне, нито ще надскочи спокойната си позиция. В същото време при евентуална загуба на точки край река Огоста, Левски вероятно ще трябва да отпише титлата за сметка на Литекс. Ето защо очакванията са, че дали чрез финансови или други задкулисни механизми, или чисто и просто по кметска симпатия, но "сините" лесно ще си получат своето в Монтана. Така както се случи и в Банско.



Източник: Sport1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: