Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Политически
Спортни
Набеденият за “черно тото" Гошко Бачев духнал от страната заради смъртни заплахи?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:20 / 14.11.2010Коментари (0)939
©
Доскорошният изпълнителен директор на Локомотив (Мездра) и бивш футболист Георги Бачев е получил няколко смъртни заплахи на лица, на които дължи пари. Това съобщиха източници на БЛИЦ от спортните ни среди. Слуховете отдавна свързват родения в Благоевград през 1977 година екснападател с "черното тото" и със съмнителни финансови операции.

Според непотвърдена информация Бачев се е покрил от два месеца в Гърция с помощта на собственика на Локомотив (Пд) Коко Динев. Двамата са близки от периода, в който бяха заедно във Вихрен (Сандански). Мълвата гласи, че Гошко, както галено го наричат, се намира в село, разположено в северната част на Гърция. Основната причина за изчезването му са зачестилите заплахи по негов адрес. Те се засилили в началото на настоящия месец, когато Бачев е бил издирван под дърво и камък от трима здрави мъже. Здравеняците обикаляли първо из Мездра, а после в София, Сандански и в родния на бившия футболист Благоевград. Говори се, че тримата имали да получават около 100 000 евро от Бачев. Дали обаче става въпрос за сума от "черно тото" или за невърнат заем, не е ясно.

"Търсят го и други хора. Разбрахме, че самият той е бил заплашван с най-лошото. Поради тази причина Гошко си смени номерата на мобилните си телефони. Нямаме информация обаче къде се намира в момента. Преди няколко дни е бил забелязан в София, но ни казаха, че после пак е заминал за чужбина. Къде - нямаме представа", заявиха познати на Бачев.

Други наши източници съобщиха, че Бачев е изиграл гаден номер на свой бивш съотборник в "Левски". Георги го наел за гарант при тегленето на кредит в размер на 100 000 лева, но после се покрил. В момента въпросният бивш играч на "сините", чието име БЛИЦ няма да назове по негова молба, трябва да върне голямата сума на банката, откъдето Бачев я изтеглил.

Според неофициална информация ГДБОП, която започна разследване на уредени мачове у нас, ще обяви издирването на покрилия се в Гърция ексначалник.

Източник: БЛИЦ






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: