Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зловеща трагедия! Отказаха помощ на младеж с депресия и той взе фатално решение
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:56 / 07.06.2019Коментари (0)817
©
Голяма трагедия се разигра край Враца, съобщава Булнюз. Млад мъж от село Фурен, който бил изпаднал в депресия, е сложил край на живота си, след като няколко институции му отказали помощ. 

30-годишният Добри е намерен да виси с въже около врата от ремарке в двора на имота му. На ужасяващата гледка се натъкнали майка му и леля му. В момента към мястото на трагедията пътуват униформени и медицински специалисти, които само ще могат да констатират смъртта на младия мъж.

Вчера известен врачански бизнесмен, който е в близки отношения с Добри, го видял, че е изпаднал в депресивно състояние. Врачанинът поговорил с отчаяния мъж и го убедил да потърсят помощ от центъра за психично здраве в града. От там обаче ги отпратили, защото нямали в този момент специалист, който да му обърне внимание и ги насочили към спешния център. Там обаче също не получили помощ.

Бизнесменът намерил контакти на частен психиатър, но и той ги отрязал, като казал да го потърсят на следващия ден, въпреки обяснението, че състоянието на момчето не е добро. Изумен врачанинът решил да настани Добри в хотел и да го наблюдава. Младежът обаче с всеки изминал момент ставал все по-агресивен и така се наложило бизнесменът да потърси съдействие от полицията. Мислел си, че униформените ще могат да го приберат за през нощта в ареста, за да не си посегне, но патрулката пристигнала с екип медици, на които Добри отказал да бъде прегледан и всички си тръгнали. Наложило се депресираният мъж бъде откаран от други свои приятели до дома му в село Фурен.

Днес младежите, които направили всичко по силите си да му помогнат, получили черната вест за самоубийството. "Отказаха преглед на човек, който видимо не беше добре и който и преди се е лекувал от депресивни състояния. Възмутен съм как институциите ни обърнаха гръб и го оставиха да стигне до фаталното решение“, коментира врачанинът.

Заболяването на Добри се отключило преди около две години, когато баща му починал. Тогава младият мъж бил лекуван в центъра за психично здраве във Враца в продължение на 20 дни и се оправил. Вчера обаче никой не му обърнал внимание и резултатът е налице.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: