Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жената на Северин: Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:24 / 18.10.2018Коментари (0)1001
©
Близките на Северин Красимиров се изпокриха и не подават носа си навън от страх. Жена му Емел се е преместила да живее заедно с майка си Айше при баба си по майчина линия в близко до Русе село. Пред "Монитор“ Емел разказа, че се притеснява за живота си и не знае как ще продължи по-нататък, защото ромите от двете махали – "Тракцията“ и "Селеметя“, не я искат при тях.

"Прибрахме се с майка ми в квартал "Тракцията“, където последно живяхме със Селяйдин при леля му, но циганите ни заплашиха, че ще ни пребият, убият или запалят. Изгониха ни, спала съм навън тази нощ. Избягахме и не можах да си взема нищо – дрехи нямам, нищо нямам. Не ме пуснаха в собствената ми къща да се прибера. Аз каква вина имам, да не съм го извършила аз туй нещо“, оплаква се от поведението на съкварталците си Емел. От къщата, където е сега, се страхува да излиза, за да не си навлече гняв и тук, а иначе не искала да живее на село.

Казва, че Северин й се обадил от Германия, когато пристигнал там. Готвела се да замине при него и щяла да тръгне веднага, но личната й карта не била готова и това я възпрепятствало. От две години живеели заедно без брак, обичала го и нямала да го изостави, каквото и да се случи с него.

Гледала по новините, че го връщат в България в сряда вечерта и искала да го види, но се страхува да не я линчуват. Разказва, че се разбирали и парите им стигали. Северин изкарвал по някой лев, като разтоварвал стоки. "Не знам какво точно – кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони. На частно го викаха, отиваше за час – два и се връщаше с пари“, обяснява жената.

За рода на Северин знае, че родният му баща е умрял в затвора, където лежал за кражби, но не може да каже дали е от болест или се е самоубил. Чичото на Северин и брат на баща му в момента бил в затвора, лежал там от "бая време“, имал още една година и щял да излезе на свобода. Чичото бил осъден за кражби на злато и пари.

Емел разказва и за деня, в който Северин се върнал в дома на леля си с окървавени дрехи.

"Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи. Хвърли ги за пране, ама аз нямах време да ги изпера, щото имах друга работа. Не е докарвал никакви вещи. Седна на леглото, плака, беше целият червен. Аз му казах: "Какво стана?“, той започна да вика "Не знам, не знам, не знам“. Не викаше на мене, така си викаше. Каза, че ударил едно момче и туй, взе да вика "Айде да излизаме“, пък аз "Къде, бе, да излизаме“. Не вярвам Селяйдин да е извършил туй нещо, не искам да лежи в затвора“, разказва Емел. Ако обаче получел присъда, щяла да му ходи на свиждане.

Още по темата: общо новини по темата: 74
03.07.2020 »
16.12.2019 »
08.09.2019 »
23.04.2019 »
22.04.2019 »
22.04.2019 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: