Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Завръщането на мутрите: Невиждани сцени в Пловдив
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:09 / 24.10.2023Коментари (12)386
© Фейсбук
Страшни сцени на агресия са се разиграли в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. За това съобщава потребител на социалната мрежа Facebook. Ето за какво по-точно става въпрос:

"Докато синът ми работеше с доставки, бе нападнат от някой, който се мисли за краля на пътя. Синът ми имаше някои наранявания по лицето от счупеното стъкло, но успя да се измъкне, преди този човек да поиска да го изкара от микробуса, за да го набие. Тези дни в Пловдив не само трябва да се страхуваме да не станем участници в пътни инциденти, но и за нашата безопасност, защото агресорите си мислят, че стоят над закона".  

"Каква е ситуацията, за да се стигне до тази агресия?" - този въпрос задава човек, който е изгледал видеото. А авторът на публикацията обяснява:

"Една кола пред него се е движела много бавно и с мигач той искал да я подмине. Шофьорът на колата зад него се е помисли за Шумахер и е решил да ги подмине и двамата. Колегата на сина ми е снимал в този момент".

"Какви са тия съвети да нападат и те, този е толкова агресивен, може да изкара оръжие например като военния миналата вечер. Каквото и да се е случило, без значение кой е виновен, не трябва да се стига до такава агресия", съветва участниците в движението пловдивчанка, включила се в дискусия в социалната мрежа.


Още по темата: общо новини по темата: 30
12.04.2024 »
25.10.2023 »
24.10.2023 »
26.06.2023 »
20.02.2023 »
13.09.2021 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Истината е съвсем друга. Това момче, чието стъкло е счупено, с такава скорост е карал форсирайки по шосе в ремонт, че е изхвърлил камъни с гумите си, бутнал е огражденията, поставени до тротоара, които предпазват минаващите. Само чудо е, че се размина без жертви. Човекът, който го догони, искаше да му направи забележка, че така не се кара и че ако имаше хора щяха да пострадат тежко, но шофьорът с буса тръгна да бяга назад. Хубаво и двете страни да се чуят.
Сподели какво ново....
на 24.10.2023 г.
+2
 
 
Много ми е интересно, каква ситуация си представяте, която да налага това? Ако е дребно нарушение, показваш каквото мислиш с жестове и заминаваш, ако е по-сериозно викаш полиция. Какво не е ясно?
+6
 
 
имало причина, нямало причина, шофьора на колата, чупещия стъклото, ще си остане Малкопишков Бай Ганьо
+4
 
 
Чухте ли военния идиот да е задържан.След като за опит за убийство не е задържан идиота как ще пипат някого само за дребна агресия.
+5
 
 
Какъв косъм от смърт в града с 40 км ограничения това да не ти е магистрала. Единствения проблем са блъснати по пешеходни пътеки хора и пияни и дрогирани зад волана . Ще ставате 15 мин по - рано , а не да караш с 100 , че закъсняваш за работа . Камери и яки глоби и всички ще се научат
+5
 
 
Преди известно време имах случай, в който малко камионче беше запушило улица без изход. Трябваше спешно да пътувам за София. Учтиво моля хората, които разтоварват, да сложат камионетката така, че да мина - имаше място. Освен това, въпросните хора разтоварваха по следния начин: свалят стек и го носят в склада на заведението, свалят друг и пак в склада. Тогава, когато това можеше да се стовари на тротоара и бързично да се изнесе. Та, така. С добра дума не помогна. Всичко, което искам да кажа, е че всяка монета има две страни. Когато се дава публичност на едната страна, кажете Б и дайде думата и на другия човек.
+2
 
 
Необразовани и прости хара навсякъде!Какво да чакаме?!Баце го е казал...
+8
 
 
Тоя за да агресира така 100% има за какво и явно са го засекли сериозно но не е това начина.. Да си го кажем направо така: Масово особено в гр. Пловдив не се спазва нищо! Мигачи рядкост, престрояване = какво е това? Засичане, превишена скорост не съобразяване с автомобилите пред и зад водачите ежедневие! Понякога наистина на човек му кипва и понякога така брутално някой те засича че си на косъм от смъртта това е факт! Но трябва да се спазват законите и човек трябва да има морал и да си носи последствията! Но понякога наистина е неизбежно като си возиш семейството и заради някой цървул едва да не се убиете и да не ти кипне и да не знаеш какво правиш... Просто цялото това нещо и това ежедневие специално в този град е пълен фарс и всичко е на късмет! Институциите и МВР да се задействат малко и да излязат на улиците сред народа и като видят такива камикадзета които не спазват правилата не пускат мигачи, минават на червено и се мислят за мутри да ги гонят и санкционират. И не да пишат тая седмица има акция и след тая седмица какво? Всичко по-старому? Не върви на добре хората си правят каквото си поискат някой са си повярвали че имат пари и власт и могат да си правят каквото си искат втори си мислят че са мутри щото мозъка им има 2 гънки и ще четем и гледаме подобни неща все по-често. Нищо че загубих 2 минути да напиша това и че някой ще го прочете или нещо ще се промени но трябва да се мисли защото някой неща нямат връщане назад.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: