Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Защо арестуваха 17-годишния ловец на педофили?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:15 / 27.10.2021Коментари (10)301
©
Арестуваха един от "ловците на педофили" в интернет. Предполага се, че това се е случило по сигнал на някои от заловените от учениците потенциални педофили.

17-годишният Ален е бил задържан. Обвинението, което е било отправено към него, е за нанасяне на телесна повреда. Сега предстои Софийската районна прокуратура да реши и установи дали това се е случило в действителност, предава Нова тв

"Задържаха ме вчера, вследствие на две жалби. Има двама души, които сме хванали, като само за единия сме публикували клип. Наясно съм кой е подал жалбата срещу мен", обясни Ален.

За човека, подал жалбата, уточни, че не се е стигало до физическа саморазправа с него.

"Мисля, че той е бил финансиран от някого и това е целенасочено. Смятам, че е атака срещу нас - въпрос на интереси", каза той. 

Освен него, задържани още били момиче и момче. "Същевременно, друго момче трябваше да бъде задържано, но не беше в София. Останахме в Първо РУ около 8-9 часа. Пуснаха ни вследствие на граждански протест. По двама полицаи ни взеха от домовете. Когато отидохме първо започна разпит. След това ни вкараха в ареста", добави момчето.  

Ален разказа, че е имало и втори разпит, който определи като нещо интересно - детска психоекспертиза по телефона.

Разследващият полицай отвори телефона си, влезе във видео разговор с човек, който се представи за психолог, и започна да ни пита за ситуацията. С цел да определи дали сме психически стабилни, или не. Очевидно това не е психотест. Искаха да изкарат сведения, които преди не сме дали", каза още той.

Преди човека, подал жалбата, Ален коментира, че са задържали още десетки други, но никой от тях не е подавал жалба. Случвало се е да бъдат и по-груби със заловените, но не се е стигало до подобни обвинения.

Групата на момчето вече е заловила 28 потенциални педофила. "На мен не ми е известно някой от тях да е бил задържан, въпреки че сме подали сведения срещу може би почти всеки един", обясни Ален, който завърши, че продължават с начинанието си. Организации са започнали да ги подкрепят публично.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Май май хлапетата освен физически дето малтретират тия психопати ги и изнудват за пари. Демек плати ни да не качим нещата във фейса и инстаграм а и като пуснем видеото местните гладни ел медии ще го публикуват и ще те видят на работа, комшиите и т.н. А че умишлено карат пиклите да влизат посред нощите да си уговарят срещи със первезници във сайтове където изрично пише 18+ какво да кажем. Първо ела Вълчо, изяж ме после клип след това иднудване. Май бой им требе чист и натурален и на момченцата и на момиченцата.... Май и на ЛОВЦИТЕ работа е една такава Българска..
+2
 
 
С теб сме момче! В България е пълно с тези боклуци, особено на високо ниво!
-1
 
 
И на първата статия преди седмици го написах - той е бабаитче, което си мисли че е намерило 'легален' начин да раздава тупаници и да си избива комплексите. Това не е герой, а дребно човече, което както се вижда вече е пооставено на мястото му...
-4
 
 
Ако всеки реши, че може да упражнява правосъдие по своему по-добре да не се наричаме общество. Въпрос на време беше да им повдигнат обвинения. Много е опасно това чувство за себеправедност, Хитлер и щурмоваците му са действали по същия начин.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: