Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
За първи път летим до Кения от София, полети и до Канарите, Малдивите и Сингапур
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:10 / 27.10.2021Коментари (0)343
© pixabay
За първи път пътуващите от летище София ще могат да се насладят на екзотична почивка в туристическата перла на Кения – Момбаса. Полетите започват на 29 януари и ще се изпълняват от European Air Charter.

Същата авиокомпания ще лети до Асуан, Египет и Занзибар от декември до февруари веднъж седмично, както и до Кайро от 6 ноември. До египетската столица полети ще има и авиокомпания BHАir. Те започват от 3 ноември.

Друго предложение за почивка през зимата са Канарските острови. Полетите до популярната дестинация започват на 3 ноември и ще се изпълняват един път седмично от авиокомпания Smartwings.

Нов маршрут за зимния сезон е столицата на Обединените арабски емирства – Абу Даби, известна с разнообразните си туристически предложения. Wizz air е заявила, че ще лети до там два пъти седмично от 18 януари.

Акцент в зимната програма са директните полети на Qatar Airways Доха – София, които започват от 16 декември. Катарското летище Хамад, признато за най-доброто за тази година, разширява възможностите на достъпните от летище София близкоизточни дестинации като Малдивите, Сейшелските острови, Занзибар, Сингапур, Южна Африка и др.

В зимното разписание е и новата за столичното летище авиокомпания Azur Air, която започва своите полети по маршрута София – Киев от 26 декември. Те ще се изпълняват два пъти седмично – в четвъртък и неделя.

Летище София и авиокомпания Nordwind предоставят възможности за пътуване до нова дестинация – Ростов на Дон, най-големият град в Югозападна Русия. Полети ще има всяка събота от 15 януари 2022 г.

Авиокомпания Ryanair възстановява част от полетите си отпреди пандемията като добавя ваканционни предложения за пътуващите от летище София – Акаба (Йордания), Пафос (Кипър) и Тревизо (Италия). Нов маршрут за авиокомпанията е Неапол, а дестинациите Загреб, Катания, Бари, Болония и Будапеща ще продължат да се изпълняват и през зимата.

В зимната чартърна програма не липсва и една от любимите дестинации за българите – Хургада, Египет. Няколко авиокомпании са планирали полети до там. Те започват от 31 октомври и ще продължат до януари включително.

Интерес към страната ни и зимните курорти има от страна на британците. Лондон и още 6 английски града тази зима ще предложат директни полети до летище София.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: