Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Юлиан Вергов за драмата с Диана: Тя посегна на детето ми!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:04 / 11.12.2022Коментари (0)517
©
Актьорът Юлиан Вергов ще бъде разпитан в понеделник от 10 часа за побоя, който неговата колежка Диана Димитрова твърди, че й е нанесъл преди повече от 5 години на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот“. Това разри пред "Уикенд“ източник от Софийската районна прокуратура, която вече работи по случая. 

Вергов е призован да даде показания от районния прокурор Невена Зартова, при който е разпределен случая. След сензационното обявление на Диана Димитрова преди 10 дни, че е била жертва на жесток побой, прокуратурата се самосезира и образува разследване. Тя не разкри името на човека, който й е посегнал, но то се появи за първи път на страниците на "Уикенд" миналата седмица, а впоследствие разкритията ни бяха преписани от всички медии.

Три дни по-късно Димитрова потвърди в интервю пред Би Ти Ви, че става дума за Юлиан Вергов, но без да назовава директно името му, а давайки определени "жокери". В сряда пък в социалните мрежи актрисата публикува видеоклип с Юлиан Вергов от негово участие в "Шоуто на Николаос Цитридис" отпреди година, което бе още една "подсказка".

"Уикенд“ научи, че Юлиан Вергов е бил призован за разпит не чрез призовка, а по мобилния телефон още във вторник. Актьорът се е съгласил да бъде разпитан в присъствието на адвокат и изрично е помолил показанията му да останат засекретени и да не изтекат в медиите. Той не желае да говори по темата и отклони поканата на "Уикенд" да изложи гледната си точка. Според запознати, Вергов е ангажирал една от най-изтъкнатите български адвокатки – Даниела Доковска. Интересите на Диана Димитрова пък ще бъдат защитавани от бившия правосъден министър Антон Станков. От нея вече са снети обяснения. Димитрова е посочила дълъг списък на хора, които според думите й са били свидетели на жестокия побой, нанесени на снимачната площадка на сериала.

В понеделник ще бъде разпитан и продуцентът на "Откраднат живот“ Евтим Милошев, научи "Уикенд“. Неофициално се твърди, че Диана Димитрова е обявила в прокуратурата, че Милошев й е оказал натиск непосредствено след побоя и тогава убедАктьорът Юлиан Вергов ще бъде разпитан в понеделник от 10 часа за побоя, който неговата колежка Диана Димитрова твърди, че й е нанесъл преди повече от 5 години на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот“. Това разри пред "Уикенд“ източник от Софийската районна прокуратура, която вече работи по случая.

Вергов е призован да даде показания от районния прокурор Невена Зартова, при който е разпределен случая. След сензационното обявление на Диана Димитрова преди 10 дни, че е била жертва на жесток побой, прокуратурата се самосезира и образува разследване. Тя не разкри името на човека, който й е посегнал, но то се появи за първи път на страниците на "Уикенд" миналата седмица, а впоследствие разкритията ни бяха преписани от всички медии.

Три дни по-късно Димитрова потвърди в интервю пред Би Ти Ви, че става дума за Юлиан Вергов, но без да назовава директно името му, а давайки определени "жокери". В сряда пък в социалните мрежи актрисата публикува видеоклип с Юлиан Вергов от негово участие в "Шоуто на Николаос Цитридис" отпреди година, което бе още една "подсказка".

"Уикенд“ научи, че Юлиан Вергов е бил призован за разпит не чрез призовка, а по мобилния телефон още във вторник. Актьорът се е съгласил да бъде разпитан в присъствието на адвокат и изрично е помолил показанията му да останат засекретени и да не изтекат в медиите. Той не желае да говори по темата и отклони поканата на "Уикенд" да изложи гледната си точка. Според запознати, Вергов е ангажирал една от най-изтъкнатите български адвокатки – Даниела Доковска. Интересите на Диана Димитрова пък ще бъдат защитавани от бившия правосъден министър Антон Станков. От нея вече са снети обяснения. Димитрова е посочила дълъг списък на хора, които според думите й са били свидетели на жестокия побой, нанесени на снимачната площадка на сериала.

В понеделник ще бъде разпитан и продуцентът на "Откраднат живот“ Евтим Милошев, научи "Уикенд“. Неофициално се твърди, че Диана Димитрова е обявила в прокуратурата, че Милошев й е оказал натиск непосредствено след побоя и тогава убедил актрисата да не дава гласност на случая, внушавайки й, че ще загуби бъдещи роли в телевизионни продукции. Именно за това намекна и самата Диана Димитрова по време на участието си в предаването "120 минути". Тя съобщи, че когато е съобщила за нанесения побой, "друго лице" е успяло да я манипулира да не си търси правата. Той директно я попитал: "Какво смяташ, че ще постигнеш?", след което дебютиращата по това време актриса преценила, че не й се занимава. Ако това се окаже вярно, на Евтим Милошев също може да бъде търсена наказателна отговорност, тъй като е участвал в потулване на престъпление, коментират юристи пред "Уикенд".

Междувременно Диана Димитрова призова хората да не вярват на "жълтата медиа", очевидно визирайки материала на "Уикенд" от предната седмица. Тя е гневна на разкритията на нашите репортери, че конфликта й с Юлиан Вергов всъщност има предистория – както писахме, те са имали кратка любовна авантюра. Тя призна, макар и с неохота, в интервюто си по Би Ти Ви, че с "лицето" имали повече от приятелски отношения.

След като актьора е поискал да преустановят отношенията си, Димитрова е влязла в комуникация с дъщеря му. Вергов твърди, че колежката му е манипулирала момичето и дори е отправяла реплики със сексуален контекст към едва 15-годишната тогава Алена – нещо, което няма как да бъде официално потвърдено. Ако се вярва на разказите на Юлиан пред негови колеги, Диана е използвала буйния пубертет на момичето, за да го настройва срещу майка му. Тя дори поканила девойката да живее при нея – щяла да се грижи добре за нея. Това е причината за избухването на Вергов по телефона срещу нея ден преди да й посегне на снимачната площадка на "Откраднат живот".

Междувременно разказът на Диана за насилието, което е преживяла, мина от "докосване" – както тя се изрази, използвайки кавички, в първия си пост в социалната мрежа, през блъскане в стената и шут в лицето, за което разказа в предаването "120 минути" в неделя, и накрая - "лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен", както написа по-късно във фейсбук.

"Ние бяхме в близки отношения. Мислех, че познавам този човек, но...", разказа звездата от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас". Вече на снимачната площадка, Диана последвала "лицето" в гардеробната, защото искала да разбере защо, както подчерта, явно визирайки крясъците му по телефона предната вечер. "Той мина покрай мен. Удари ме в стената, вдигна ме. Виждах всичко много бавно. Свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека... Защото не можех да повярвам, че това е човекът, който аз познавам, уважавам и работя с него и след това той ме изрита с цялата сила, която имаше мъжка, в лицето, с мъжка обувка. Това беше шут, стабилен в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, най-вече майка ми. И след около 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние. Беше обявена обедна почивка", разказа Диана.

Още тогава тя се снимала с телефона си. Изпратила снимките на свой приятел, когото мислела да помоли да я закара в болница, за да си извади медицинско и да предприеме мерки в своя защита. Отказала се, след като била разубедена и манипулирана, очевидно от продуцента Евтим Милошев.

Няколко дни по-късно мъжът, нанесъл й побоя, я заплашил пред колеги от другия екип, с който снимали. "Трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите. Лицето каза: "Продължи да говориш и аз ще го направя пак". Аз имам свидетели. Моите прекрасни колеги", разказа тя в "120 минути".

Според източник на "Уикенд", Вергов е разказвал на свои колеги за инцидента впоследствие. Той обаче настоявал, че "просто й ударил 2-3 шамара и нищо повече". На упреци на сви колеги, че е прекалил, се вбесявал и отсичал: "Пак бих я набил! Та тя посегна на дъщеря ми, бе!"

В разказите на Диана Димитрова пред медиите обаче дъщерята на "лицето" напълно отсъства. Разбира се, грубата реакция на Вергов в никакъв случай не може да бъде оправдана, но поне обяснява кое го е изкарало от равновесие.

Междувременно, Диана обяви в "120 минути", че има желание за справедливост, а дни по-късно във фейсбук пак подчерта: "Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие". С "лицето" отдавна не контактуват. Не го следи, той не е в нейното полезрение. От разясненията й се разбра още, че последно двамата са говорили през 2018 г., година след нанесения побой. Срещнали се на снимачната площадка. "Лицето" я посрещнало с усмивка, здрависали се и някак си разговорът продължил с това как единият и другият са прекарали лятото. Малко по-късно Вергов й се обадил, за да попита дали може да даде телефонния й номер на Ники Сотиров, който искал да я запознае с нейна почитателка. Диана приела. Това също е доста странно, при положение, че същия човек "едва не я е убил" само година по-рано.

По думите на Димитрова, дни преди интервюто й в "120 минути" "лицето" й изпратило съобщение по вайбър в 19,24 ч., което било изтрито. Какво е пишело в съобщението, Диана не каза. Най-вероятно тя е била заплашена да не говори по случая и да не споменава името му.ил актрисата да не дава гласност на случая, внушавайки й, че ще загуби бъдещи роли в телевизионни продукции. Именно за това намекна и самата Диана Димитрова по време на участието си в предаването "120 минути". Тя съобщи, че когато е съобщила за нанесения побой, "друго лице" е успяло да я манипулира да не си търси правата. Той директно я попитал: "Какво смяташ, че ще постигнеш?", след което дебютиращата по това време актриса преценила, че не й се занимава. Ако това се окаже вярно, на Евтим Милошев също може да бъде търсена наказателна отговорност, тъй като е участвал в потулване на престъпление, коментират юристи пред "Уикенд".

Междувременно Диана Димитрова призова хората да не вярват на "жълтата медиа", очевидно визирайки материала на "Уикенд" от предната седмица. Тя е гневна на разкритията на нашите репортери, че конфликта й с Юлиан Вергов всъщност има предистория – както писахме, те са имали кратка любовна авантюра. Тя призна, макар и с неохота, в интервюто си по Би Ти Ви, че с "лицето" имали повече от приятелски отношения.

След като актьора е поискал да преустановят отношенията си, Димитрова е влязла в комуникация с дъщеря му. Вергов твърди, че колежката му е манипулирала момичето и дори е отправяла реплики със сексуален контекст към едва 15-годишната тогава Алена – нещо, което няма как да бъде официално потвърдено. Ако се вярва на разказите на Юлиан пред негови колеги, Диана е използвала буйния пубертет на момичето, за да го настройва срещу майка му. Тя дори поканила девойката да живее при нея – щяла да се грижи добре за нея. Това е причината за избухването на Вергов по телефона срещу нея ден преди да й посегне на снимачната площадка на "Откраднат живот".

Междувременно разказът на Диана за насилието, което е преживяла, мина от "докосване" – както тя се изрази, използвайки кавички, в първия си пост в социалната мрежа, през блъскане в стената и шут в лицето, за което разказа в предаването "120 минути" в неделя, и накрая - "лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен", както написа по-късно във фейсбук.

"Ние бяхме в близки отношения. Мислех, че познавам този човек, но...", разказа звездата от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас". Вече на снимачната площадка, Диана последвала "лицето" в гардеробната, защото искала да разбере защо, както подчерта, явно визирайки крясъците му по телефона предната вечер. "Той мина покрай мен. Удари ме в стената, вдигна ме. Виждах всичко много бавно. Свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека... Защото не можех да повярвам, че това е човекът, който аз познавам, уважавам и работя с него и след това той ме изрита с цялата сила, която имаше мъжка, в лицето, с мъжка обувка. Това беше шут, стабилен в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, най-вече майка ми. И след около 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние. Беше обявена обедна почивка", разказа Диана.

Още тогава тя се снимала с телефона си. Изпратила снимките на свой приятел, когото мислела да помоли да я закара в болница, за да си извади медицинско и да предприеме мерки в своя защита. Отказала се, след като била разубедена и манипулирана, очевидно от продуцента Евтим Милошев.

Няколко дни по-късно мъжът, нанесъл й побоя, я заплашил пред колеги от другия екип, с който снимали. "Трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите. Лицето каза: "Продължи да говориш и аз ще го направя пак". Аз имам свидетели. Моите прекрасни колеги", разказа тя в "120 минути".

Според източник на "Уикенд", Вергов е разказвал на свои колеги за инцидента впоследствие. Той обаче настоявал, че "просто й ударил 2-3 шамара и нищо повече". На упреци на сви колеги, че е прекалил, се вбесявал и отсичал: "Пак бих я набил! Та тя посегна на дъщеря ми, бе!"

В разказите на Диана Димитрова пред медиите обаче дъщерята на "лицето" напълно отсъства. Разбира се, грубата реакция на Вергов в никакъв случай не може да бъде оправдана, но поне обяснява кое го е изкарало от равновесие.

Междувременно, Диана обяви в "120 минути", че има желание за справедливост, а дни по-късно във фейсбук пак подчерта: "Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие". С "лицето" отдавна не контактуват. Не го следи, той не е в нейното полезрение. От разясненията й се разбра още, че последно двамата са говорили през 2018 г., година след нанесения побой. Срещнали се на снимачната площадка. "Лицето" я посрещнало с усмивка, здрависали се и някак си разговорът продължил с това как единият и другият са прекарали лятото. Малко по-късно Вергов й се обадил, за да попита дали може да даде телефонния й номер на Ники Сотиров, който искал да я запознае с нейна почитателка. Диана приела. Това също е доста странно, при положение, че същия човек "едва не я е убил" само година по-рано.

По думите на Димитрова, дни преди интервюто й в "120 минути" "лицето" й изпратило съобщение по вайбър в 19,24 ч., което било изтрито. Какво е пишело в съобщението, Диана не каза. Най-вероятно тя е била заплашена да не говори по случая и да не споменава името му.

Още по темата: общо новини по темата: 69
06.02.2024 »
15.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
21.06.2023 »
31.05.2023 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: