Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
WinBet очаква Ливърпул да спечели титлата в два кръга
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:28 / 14.05.2020Коментари (0)658
©
Всеки спортен фен очаква с нетърпение наближаващото подновяване на големите спорни състезания в света. WinBet България също са в очакване, но не престават да ни предоставят интересни възможности за дългосрочни залози.

Дългосрочни залози в WinBet

Букмейкърът продължава да предоставя залози за най-силните европейски първенства, дори и когато се са прекъснати. Може да заложите на пазари като: Кой първи ще отбележи гол Меси или Роналдо? И за двамата коефициентът е 1.85. Като се вземе на предвид маниакалната тренировъчна дисциплина на Роналдо, не е трудно да заложим на това, че той бързо ще се завърне към обичайния си ритъм за вкарване на попадения.

Същия залог се предлага и за Бундеслигата. (Първенството, което ще се рестартира най-рано). Там спорят Робърт Левандовски и Ерлинг Браут Хааланд. Младокът стартира по невероятен начин кариерата си в Борусия и не спира да вгорчава живота на противниковите вратари. Затова и коефициентът му от 2.15 е доста атрактивен, особено ако вземем под внимание уникалната му голова успеваемост. Ставката за Левандовски е 1,60, но това е напълно нормално, защото той продължава да бъде най-доминиращия нападател в Немската лига.

Във Висшата лига на Англия, конкуренцията за първи гол е доста по осезаема. В надпревара участват : Серхио Агуеро (3.75), Мохамед Салах и Садио Мане (и двамата по 4 коефициент), Пиер Емерик Абумеянг (5), Джейми Варди (5), Хари Кейн (10) и Маркъс Рашфорд (25). За английската лига има и опция: Кой вратар първи ще допусне гол? Тук се конкурират Давид де Хея (2.25), Едерсон (2,50) и Алисон (3).

Залози за българската efbet Лига

От WinBet обръщат внимание и на родното първенство. Може да заложите на пазара: Кой отбор ще завърши на по-предно място в класирането на сезон 2019/20? В категорията се конкурират вечните съперници Левски и ЦСКА, а коефициентът между двата е равен – по 1.85. Друг интересен пазар за залагане е: Каква ще бъде финалната двойка в турнира за Купата на България? Възможностите са ЦСКА – Левски (2.50), ЦСКА – Локомотив Пловдив (3.25), Ботев Пловдив – Левски (4) и повторение на миналогодишния финал Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив (5 коефициент).

Други специални залози

Букмейкърът предлага няколко различни и доста интересни опции в тази категория. Може да намерите дори и залози за политически гласувания или победител в различни риалити формати. От футболните залози, доста интересна изглежда възможността: Колко мача ще са необходими на Ливърпул за да си осигури математически титлата?  Възможните опции за залог са : Един (6 коефициент), два (1.70), три (4.50), четири (10) и пет или повече (25). До края на първенството остава само 9 кръга, а "мърсисайдци“ водят с 25 пункта пред Манчестър Сити. "Гражданите“ обаче имат един мач по-малко, това означава, че ако спечелят всичките си срещи до края на сезона, те могат да съберат 30 точки. Т.е. Ливърпул ще се нуждае от минимум 6 точки за да си подпечата окончателно така мечтаната титла. За "червените“ предстоят доста трудни срещи с Челси и Нюкасъл. "Небесно-сините“ се изправят срещу Уотфорд и Норич (почти сигурни победи). Това прави първата възможност за един мач твърде нереалистична.

Дългосрочни залози в другите спортове?

WinBet не са забравили и феновете на останалите спортове. За любителите на тениса са предлага залог: Кой от изброените тенисисти първи ще спечели турнир от Големия шлем или Сериите Мастърс 1000? Възможните варианти са : Новак Джокович (3), Рафаел Надал (5), Роджър Федерер (5), Доминик Тийм (6.5) и Александър Зверев (10). Друг интересен залог е: Кой играч от НБА първи ще направи трипъл-дабъл.

 С все по близкото завръщане на големия спорт е време да депозирате средства във WinBet и да се възползвате от супер атрактивната оферта за бонус първи депозит 200%. Ако пък вече имате сметка при този букмейкър, може да вземете офертата WinBet бонус 25% "Презареждане“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: