Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Воля“ искат да инициират референдум с четири въпроса
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:00 / 12.02.2020Коментари (5)593
© БГНЕС
Националното допитване, което от партия "Воля“ инициират, ще включва 4 въпроса. Най-важният, по думите на председателя на партията Веселин Марешки, е този за еврото и трябва ли то да бъде въведено в България. Останалите - да имат ли право неграмотни да гласуват, да има ли видеонаблюдение в края на изборния ден при отварянето на урните и броенето на бюлетините и да се внасят ли боклуци от Европа и Третия свят.

"Защото златно правило за демократичните държави е допитването до суверена. През годините никой не попита българския народ дали да членува в Европейския съюз, дали да членува в НАТО... Затова ние отговаряме с реални прагматични решения. Стартиране на референдум, обявяваме 4 важни теми, готови сме за други хора да се включат и да добавяме още теми в референдума“.

Марешки кани всички политически партии и неправителствени организации на среща днес в Народното събрание, за да обсъдят други важни за обществото въпроси и за да се включат в Инициативния комитет.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.02.2020 г.
-1
 
 
Поредната руска патерица във властта се прави на демократ и иска референдум с надеждата да се повтори сценария на Брекзит (британците вече знаят и жестоко съжаляват,че се подведоха по шепа популисти, които бяха платени от Москва), но вече е късно... Поредната руска подлога иска да обслужи господарите си, а ние да продължаваме да плащаме данък Русия - милиарди в безсмислената и бездънна яма Белене, безбожно скъпите петрол и газ, безбожно скъпите ремонти за старите руски самолети (за същите пари можеше вече да имаме нови самолети) и т.н. Костя Копейкин, Магарешки, Болен, куцо и сакато замаскирано като патрЕоте...а всъщност петоколонници и майцепродавци! И разбира се всички тези са резервните играчи на ГЕРБавото БКП 2.0
+1
 
 
Това за грамотността е много популистко и размито - трудно се доказва. Варианта за мен е образованието - както за да имаш шофьорска книжка се иска основно, нека и за гласуване да е така...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: