Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Водолеите да внимават с новите познанства, Рибите да се заредят с добро настроение
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:50 / 16.04.2021Коментари (0)368
©
Дневен хороскоп за 15.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

На работното място сте прибързани и променливи и колегите ви трудно издържат на настроението ви. Отложете деловите срещи и се заемете с рутинните си задачи. Настроението ви е песимистично. Причината да сте развълнувани и тревожни е заради невъзможност да разберете какво целят близките ви по отношение на вашите приходи. Вечерта сте без желание за срещи с любимите си хора. Все пак не ги забравяйте, особено ако целта ви е да създадете семейство. Любовта и сексът са най-доброто лекарство против напрежението от изминалия ден. 

ТЕЛЕЦ

Днес са задължителни анализът и преоценката на собствените ви действия и постижения. Късметът както е с вас, така може да ви изневери, въпреки че ви се иска да спечелите парите си с магическа пръчка, без много труд. Не сте орисани да получите нещо без да се трудите. Откажете се от разправии заради нежеланието ви да чуете мнението на събеседника си. Днес ви очаква романтична среща, но съществува опасност да съсипете приятните мигове. По-добре е да се откажете от намеренията за сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ 

Имате възможност бързо да стабилизирате нестабилното си финансово състояние и то още сутринта. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. На работното място се справяте отлично с всичките си задачи, ако не разчитате на нечия помощ. Бъдете добронамерени и не отказвайте помощта си на вашите колеги. Не разчитайте на нови любовни победи, които са привидни и скоро ще се окажат разочароващи. Семейните жени да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от импулсивен секс и изчакайте да се влюбите отново, може би още днес. 

РАК

Можете да пътувате. Бъдете коректни в отношенията с хората от обкръжението си, а вечерта се приберете рано. Ще се сблъскате с проблеми в общуването. Не договаряйте инвестиции, дори и да сте ги планирали и обсъдили с колегите си, защото през следващата седмица плановете ви може да се променят. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната половинка, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с ваши приятели, които само чакат да ви навредят, въпреки че демонстрират добро отношение.

ЛЪВ

Днес сте прекалено енергични и се чудите в каква работа да вложите силите си. Колебанието ви изпълва с вълнения и тревожност. Пазете се от невъздържаност и спор с вашите колеги. Отложете деловите срещи, защото денят не работи във ваша полза, а прибързаните думи ви вредят. Внимавайте каква информация споделяте и с кого. Скъпи дами, пригответе се за усложнения в личния живот. Не реагирайте болезнено на критичните забележки по ваш адрес, отправени от близките ви. Отдайте се на приятни романтични мигове и сексуални удоволствия с интимния си партньор.

ДЕВА

Постарайте се да постигнете равновесие между стремежът ви да свършите повече работа и забраната да сте прибързани, за да не грешите. На работното място овладейте гнева и емоцията, за да не навредите на авторитета си, дори и ако вашите колеги са ви засегнали. Избягвайте запознанствата. Не бъдете наивни, ако ви омайват с велики идеи за нечии бъдещи успехи, защото те не ви засягат. Денят е идеален за хармонизиране отношенията с брачния партньор, но не трябва да сте прекалено настойчиви за изясняване на отношенията си. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимия си за сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Днес сте много енергични и изпълнени с желание за успехи. Уважавайте деловите качества на вашите партньори. Не се опитвайте да критикувате колегите си и не позволявайте да разберат, че са ви засегнали и искате да им мъстите. Не бъдете прибързани. Начинанията са успешни, но е по-добре да ги отложите, за да ги обмислите още веднъж. Не изневерявайте, ако сте семейни, мили дами или пък ако сте обвързани в сериозна връзка, особено ако причината е ваше желание за мъст към половинката ви. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора. Самотните да очакват запознанство.

СКОРПИОН

Ще достигнете до нови знания и истини за себе си, които ви дават възможност да постигнете целите си. Ако ви предложат нова работа, съгласете се да проведете предварителен разговор през идващата седмица. Може да постигнете мечтания успех в начинанията и на работното място, ако не прекалите с материалните си стремежи. Вечерта изживейте приятни мигове у дома. Колкото по-бързо се приберете при любимия, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Потърсете причината, за да се чувствате щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Общуването ви носи полза. Не говорете само вие, а дайте думата и на вашите колеги. Не се опитвайте да водите разговори за финансиране без присъствието на прекия си началник. Нямате достатъчно опит в предлаганата ви допълнителна работа. Бъдете честни и я откажете, вместо да се изложите с провала си. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимите си хора. Пригответе приятна изненада, романтична обстановка и обградете с обич интимния си партньор, за да се отдадете на пълноценен секс.

КОЗИРОГ

Въпреки, че сте озарени от нови идеи и настроението ви е добро, ще се сблъскате с трудности на работното място и у дома. Причината са думите на недоброжелатели, които са довели партньорите ви до явна агресия. Не губете времето си в напразни обяснения. Съветвам ви да забравете за личните си проблеми и да работите отговорно и задълбочено. Личните ви отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятели на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимната си половинка, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани. 

ВОДОЛЕЙ

Отказвате да видите вашите грешки, а този факт ще ви тласне към погрешно поведение, с което може да се провалите с гръм и трясък. От вас зависи да избегнете конфликтите с деловите ви партньори заради променливото ви настроение. Внимавайте с новите делови познанства. Не споделяйте идеите си, защото може на мига да ви ги грабнат под носа и след броени дни да ги реализират. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими сексуални мигове. 

РИБИ

Създайте хармония и спокойствие в отношенията си. Заредете се с добро настроение, за да успявате въпреки трудностите. Бъдете предпазливи при разговори, особено ако са свързани с професионалните ви планове. На работното място за възможни проблеми заради ваши грешки, които ще ви изнервят, но ще се справите. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви до късните вечерни часове. Обърнете внимание на семейството си. Не бързайте да заспивате, въпреки умората и си доставете нужните ви за разтоварване сексуални наслади.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: