Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Вижте нагледно каква е разликата, когато кмет звъни на полицията и обикновен гражданин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:31 / 16.08.2018Коментари (5)1039
©
Кметът на Стамболийски излезе с гневен пост във Фейсбук за безхаберието на държавата и по-точно на държавните органи. Вижте неговата история:

Изключително съм възмутен! Нещо повече: бесен съм, защото няма такава държава като нашата, няма такава държава никъде по света! Преди минути (бел.ред. действието се развива във вечерните часове на 14 август) започнах да получавам сигнали от граждани, че в ромската махала музиката е нетърпима и още преди 40-50 минути има подадени сигнали за това в полицията, но от страна на служителите на реда все още нямало никаква реакция. Вдигам телефона и се обаждам като обикновен гражданин на тел. 033963311. Казвам: Извинявам се много, но се обаждам за силна музика в ромската махала в кв. Полатово. Отговорът е следният: Господине, не можем да огреем навсякъде, имаме само една патрулка. Аз казвам: Господине, извинявам се много, но като гражданин искам да ви уведомя, че има подадени при вас сигнали от близо час и няма никаква реакция от страна на полицията в Стамболийски. Отговорът на дежурния полицай е същият: Господине, не можем да огреем навсякъде, ако трябва, ще чакате и два часа. Оттам аз му казвам: Обажда се господин Мараджиев и след минута искам реакция от ваша страна. Отговорът вече е друг: Извинявам се много, веднага ще изпратим автомобил в махалата. Възмутен съм, защото съм купил шумомер за 3 хиляди лева на полицията, предоставих автомобил за безвъзмезно ползване на полицията, подготвям ремонт на Паспортната служба за 5 хиляди лева. Ако някой друг кмет е направил повече от това за полицията в своята община, нека ми се обади. И в същото време точно тук няма реакция от страна на служителите на реда, хората да звънят, аз да получа за 15 минути 15 обаждания за силната музика в ромската махала, и да няма реакция от РУ Стамболийски - това означава, че такава държава няма! Оттук нататък аз какво мога да направя? Обаждам се като обикновен гражданин и виждам реакцията на дежурния полицаи към обикновените граждани каква е! За мен това означава, че този полицаи още утре трябва да си тръгне от работа. Трябваше ли да звъня на началника на Районното управление г-н Керпиев, за да си свършат работата полицаите, защото се наложи и на него да му звъня. Тук е мястото да му благодаря за бързата реакция от негова страна! Но отношението на дежурния беше отвратително спрямо гражданите. Няма такава държава, няма управия, докато не се промени Закона за местното самоуправление и за местната власт, защото аз не съм шериф. Не мога да отговарям за неща, които не са ми в правомощията, но съм в правото си да кажа какво мисля и го правя съвсем открито!






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Поклон пред такива кметове,но за съжаление много са малко отговорните и служещите на обществото.Повечето са послушковци.
+3
 
 
Могат, могат да огреят. Ако в български квартал се вдига шумът, и не е някоя известна мутра, пристигат скоропостижно. Но става ли дума за цигански квартал, не ги търси.
0
 
 
Г-н Кмет, за тази работа има официален тел.112 и всички разговори се записват! Това не са частни разговори, а искате да съобщите за проблем! Поради тази причина и полицая няма да си тръгне от работа! И това, че сте дарил нещо, не ви дава основание да командвате и кадрувате в МВР!
+10
 
 
Циганите са над закона. Вече и полицаите ги е страх, да се занимават с тях. Вече и ние ще имаме "No Go" зони, както в Швеция, Франция и в много други "мултикултурни" европейски държави.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: