Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Виваком" уведоми клиентите си за промяна от 1 януари 2023 година
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:12 / 30.11.2022Коментари (0)456
©
"Виваком" уведоми своите клиенти, че от 1 януари 2023 година влизат в сила намаление в ценовите условия на политиката за справедливо ползване на роуминг в Европейския съюз и увеличение на квотата с мегабайти без надценка в ЕС.

Ето какво уточняват от компанията:

- Включените във Вашия тарифен план/допълнителен пакет минути към други национали мрежи, валидни и за изходящи роуминг разговори в ЕС/ЕИЗ до България, в страната на пребиваване и в рамките ЕС/ЕИЗ, без за тях да бъде начислявана допълнителна такса. Включените във Вашия тарифен план/допълнителен пакет минути към фиксираната мрежа на Vivacom могат да се използват и в роуминг в ЕС/ЕИЗ към фиксирани мрежи. За всеки изходящ разговор към страни от ЕС/ЕИЗ (включително България) ще се черпи от включените минути за национални повиквания към други национални мрежи (съответно фиксирани или мобилни). След изчерпване на включените минути/или ако нямате такива, цената се формира съгласно определената в тарифния план цена за разговор към други национални мрежи. Изходящ разговор към фиксирани мрежи в страни от ЕС/ЕИЗ (включително България) ще се таксува по цена за разговор към национални фиксирани мрежи. За изходящ разговор към мобилни мрежи в страни от ЕС/ЕИЗ (включително България) се прилага цена за разговор към други национални мобилни мрежи.

- Входящи разговори в роуминг в ЕС/ЕИЗ не се таксуват.

- Включените във Вашия тарифен план/допълнителен пакет SMS към други национални мрежи ще са валидни и за изходящи SMS-и в роуминг в ЕС/ЕИЗ до България, в страната на пребиваване и в рамките на ЕС/ЕИЗ без допълнителна такса. За всеки изпратен SMS към страни от ЕС/ЕИЗ (включително България) ще се черпи от включените SMS-и към други национални мобилни мрежи. След изчерпване на включените в тарифния план/допълнителен пакет SMS и/или ако нямате такива, цената се формира съгласно определената в тарифния план цена за SMS към други национални мобилни мрежи;

- Включените MB във Вашия абонаментен план/допълнителен пакет ще са валидни в роуминг в страни от ЕС/ЕИЗ при следните условия: 

В случай че ползвате абонаментен план/допълнителен пакет, който включва неограничен обем от MB (без значение дали се прилага ограничение по скорост), потребление на данни в роуминг е без допълнителна такса в обем, равен на двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) за ползвания абонаментен план/допълнителен пакет на регулираната максимална цена на роуминг на едро, определена от ЕК (считано от 01 януари 2023 г. 1.80 EUR/GB). След изчерпване на този обем се прилага допълнителна такса от 0.0042 лв./MB (с ДДС).

В случай че ползваният от Вас абонаментен план/допълнителен пакет включва MB в определен обем, при потребление на MB в роуминг се черпи от включените във Вашия план/пакет МВ, а след изчерпването им се прилага цена съгласно ползвания абонаментния план без допълнителната такса. 

За абонаментни планове без включени MB потребление на данни в роуминг се таксува по национална цена съгласно ползвания тарифен план без допълнителна такса.

- Vivacom предоставя на своите клиенти възможност за ползване на “роуминг като у дома" в рамките на ЕС/ЕИЗ при спазване на правилата и ограниченията, заложени в политиката за справедливо ползване

- В случай че правилата на политиката за справедливо ползване бъдат нарушени Vivacom има право да приложи надценки за ползване на конкретна регулирана роуминг услуга на дребно или спрямо или комбинация от регулирани роуминг услуги на дребно в съответствие с Политиката за справедливо ползване.

- Новите правила за ползване на услуги в рамките на ЕС не се прилагат за случаите на ползване на алтернативни тарифи.

- Настоящото изменение привежда тарифите на Vivacom в съответствие с изискванията на Регламент № 531/2012 и на Регламент за изпълнение 2016/2286 на Европейския парламент и на Съвета.

Още по темата: общо новини по темата: 75
25.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
22.02.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: