Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
¬ицепрезидентът: ћутафчийски е скрит, н€ма го вече
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 10:01 / 18.05.2020 оментари (58)292
©
»кономическата и социалната криза чукат на вратата. ћерките вече не са достатъчни и са некоординирани. »де€та е до л€тото да имаме икономически план, за да знаем какво ще правим като държава в следващите месеци. ¬чера излезе една статистика на ≈вропейската комиси€, ко€то казва, че за Ѕългари€ ще има 10.6% спад на Ѕ¬ѕ. “ова за€ви в студиото на “ази сутрин по bTV вицепрезидентът на страната†»ли€на …отова, ко€то лансира иде€та за създаването на икономически щаб.

,,ќпределено имаме нужда от повече експерти. ўабът свърши работа в първите две седмици от кризата и след това с€каш спр€. ¬ойната с невидими€ враг вече е клише, а разрива между ўаба и ген. ћутафчийски е пълен. ¬ началото имаше тенденции и анализи, а сега къде е ћутафчийски? “ой е скрит, н€ма го вече. “ези статистики, които ни се предостав€т вс€ка сутрин, показват, че ние не контролираме вируса'', коментира вицепрезидентът.

,,«а нас важно е да се предотврати социалната и икономическа катастрофа на държавата. Ќека да се постараем тази криза да мине по-меко, защото в такива услови€ и времето тече много по-бързо. “р€бва ни нова структура, подобна на санитарни€ щаб, за да видим как се промен€ ситуаци€та и как може да реагираме'', допълни …отова.

,,ƒевет процента ƒƒ— означава и пром€на на държавни€ бюджет. “ук възниква въпросът имаме ли оценка дали н€ма да има рискове пред тези девет процента? “р€бва ни координаци€, защото в момента едната ръка не знае какво прави другата'', см€та т€.

,,ќт самото начало се опитвахме да дадем добри решени€ и предложени€, но беше направено така, че президентската институци€ да бъде изолирана от събити€та. ¬с€ко едно наше предложение бе критикувано, злостно и обидно. —лед това властите предприеха онова, за което вече бе говорил държавни€т глава'', завърши вицепрезидентът†»ли€на …отова.
ќще по темата: общо новини по темата: 922
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
30.08.2020 »
предишна страница [ 1/154 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
 акви задължени€ има тази та взима и гол€ма заплата?“ази длъжност е бизмислена и тр€бва да € премахнат.
0
 
 
 ой? рЯ§Ф ¬ицепрезидентът? рЯ§Ф Ќа Ѕългари€? рЯ§Ф Ѕългари€ има вицепрезидент? рЯ§Ф “ази? рЯ§Ф рЯШ±рЯСАрЯ§ҐрЯ§Ѓ
0
 
 
» това го е казала когато Ѕойко и ћутафчи€та били заедно. «аедно го гледали. е*ати наглите комунета!
+1
 
 
ѕрезидентска надзорничка по Ѕ—ѕ-лин€ от известно време не спира да плюе ўаб, ћинистерство и всичко здравно. —амо дето не казва в пр€ка реч: "јко сестра ми беше министър, ехееее, какво щеше да бъде"....» не отвар€ дума как нейната сестра и зет се намърдаха в дъжавна фармацефтична фирма с много добри заплати. “ова случайно де..
+1
 
 
…отова добре се беше скрила. ƒа не напомн€ на Ќарода, че нищо не прави. ќсвен да ръси глупости.
+1
 
 
јман от кърмаза пропаганда! —ега разбрахте ли от къде идва атаката на √енерала чрез Ѕенатова!
+1
 
 
“ази, заедно със Ўапкар€, копае вече дъното! ¬место да се заеме с преките си задължени€ и да подписва укази за българско гражданство, т€ пак внас€ раздори!»ма хора чакат по 4-5 години нейните укази! ¬зима заплата , за да плюе по правителството! ƒо кога ще ги търпим тези туне€дци?
+1
 
 
—лед годинка и ти ще бъдеш скрита! «авинаги!
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
Ѕрутална агреси€ към млада майка в ѕловдив
—кандално от —еверна ћакедони€: Ѕългарски€т език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: