Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
В били на мода фалшивите шофьорски книжки, издадени уж в Полша
Автор: Пламена Николова 17:08 / 11.02.2020Коментари (0)399
©
Районната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство срещу 24-годишния Мирослав Н. По време на специализираната полицейска операция в силистренската община Кайнарджа младият мъж, който е от село Голеш, бил спрян за проверка на едно от изградените КПП-та. Представил свидетелство за управление на МПС, издадено в Кралство Испания, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Проверка на документа показала, че свидетелството е неистинско, и срещу Мирослав било образувано досъдебно производство за престъпление по член 316, във връзка с член 308, ал. 2 от НК.

В село Голеш на мода са фалшиви свидетелства за управление на МПС, издадени уж в Полша. Срещу притежателите на такива шофьорски книжки се водят девет бързи производства.

По време на специализираната операция в община Кайнарджа са били проверени 152 автомобила и 268 лица, като са били съставени 17 акта за установяване на административни нарушения. Установени са търговци, които са продавали и съхранявали цигари без бандерол в търговските си обекти. Иззети са били над 6000 къса цигари без бандерол, като съдействие на органите на реда от ОД на МВР в Силистра са оказали и служители на агенция "Митници“.

При проверки в частни домове по време на специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност са установени количества незаконно придобити дърва за огрев.

В спрян за проверка автомобил на едно от КПП-та са установени лица, които превозват дървен материал без необходимите документи. Дървата са иззети.

Днес Окръжната прокуратура в Силистра отчете резултатите от съвместната специализирана операция с ОД на МВР и жандармерията. Съвместните действия за противодействие на битовата престъпност и престъпленията по транспорта ще продължават.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: