Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
В МВР е постъпил сигнал, че популярната певица Нора Нова може да е била убита
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:33 / 18.02.2022Коментари (0)247
©
Сигнал до полицията, че популярната певица Нора Нова може да е била убита, е постъпил в столичното 5-о РПУ. Сигналът е бил подаден от една от най-близките приятелки на Ахинора Куманова, както се казва по паспорт видната аристократка.

Според подателката на сигнала - тя се съмнява, че смъртта на първата българка, участвала на "Евровизия" още в далечната 1964 г., може да е била причинена след побой, и настоява всички факти и обстоятелства да бъдат старателно проучени. Полицията се е заела с разследване, но на този етап е установено, че няма данни за насилие.

Ченгетата смятат, че в случая става въпрос за война между близки и роднини за наследството на звездата. Още повече, че след кончината й тялото е прегледано от съдебен медик, който не е констатирал следи от насилие. Подателката на сигнала обаче намеква, че е възможно инсултът, който Нора Нова е получила, да е бил провокиран от друго, включително отрова, съобщава "Лупа".

Припомняме, че миналият понеделник 84-годишната Нора Нова бе намерена припанала в апартамента си от мъж, който в последните години се грижи за нея. Той отключил вратата на аристократичното й жилище в присъствието на нейна роднина, след като часове наред Ахинора Куманова не отговаряла на позвъняванията му. Оказа се, че певицата, която в последните 2 години страда от лека форма на деменция, е получила тежък инсулт. Не е ясно колко време е лежала на плочките в банята, но ако е била намерена по-рано, е възможно днес да бе отанала жива, ядосват се нейни колежки. Както е известно, всеки час забавяне при инсулт може да е фатален.

Нора Нова веднага е била откарана в "Пирогов" в изключително тежко състояние, но само след два дни издъхна, без изобщо да излезе от кома. Погребението е насрочено за този вторник, 22 февруари. Все още не е известно кой ще получи голямото наследство на певицата, но явно отсега битката е започнала, мрачно констатират в естрадната гилдия. Смята се, че наследството ще бъде получено от племенницата й, която си идва от Германия, въпреки че певицата твърдеше, че е написала лично завещание. Такова обаче не е открито.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: