Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Утре стартира Career Show 2020 – водещото кариерно изложение в България
Автор: Пламена Николова 10:26 / 23.11.2020Коментари (0)362
©
Водещото кариерно събитие в България - Career Show 2020 - ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн.

Целта на Career Show е да свърже квалифицирани кадри с подходящите за тях работодатели и да направи процеса по подбор на персонал максимално ефективен. Интересът към събитието тази година е изключително засилен. В него ще вземат участие повече от 100 работодатели и над 5000 кандидати.

Иновативната платформа за видео срещи, която ще се използва за пръв път в България, позволява на работодателите и кандидатите да провеждат лични видео срещи с помощта на специална мачмейкинг технология. Това ще помогне на кандидатите да изберат тези работодатели, които имат отворени позиции, подходящи за тях, а на работодателите – да се срещнат с тези кандидати, които са квалифицирани за обявените отворени позиции. Това прави процеса по подбор на персонал максимално ефективен. С падането на пространствените рамки чрез онлайн формата, участниците ще могат да се включат от всяка точка на света. По този начин Career Show 2020 събира работодатели от различни градове в България, Европа и света, за да покаже безграничните възможности за кариерно развитие, които предоставя 21 век.

"Платформата за провеждане на видео срещи вече е отворена и участниците активно насрочват своите срещи за 24 и 25 ноември. Щастливи сме да видим огромния интерес към събитието – за петте дни, откакто е отворена платформата, има насрочени над 5000 срещи. Годината ни изправи пред много нови предизвикателства и ние сме убедени, че Career Show 2020 е шанс за ново начало за хората, които се оказаха негативно повлияни от кризата“, споделят организаторите.  

В допълнение към провеждането на видео срещи организаторите на Career Show 2020 са подготвили професионална програма с високо качество и полезно съдържание - лекции и дискусии за професионално и личностно развитие, иновации в новите технологии, тенденции в IT сектора, хоби и развлечения. Включвайки се в програмата, участниците ще могат да чуят вдъхновяващи истории и полезни съвети от доказани в своята област професионалисти като журналистът и преподавател по публична реч Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, основателят на ARC Academy Антони Христов, психологът Ани Владимирова и други утвърдени експерти. 

Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/register/






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: