Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ути прави незабравимо ловджийско парти за рождения ден на покойния Иван Ласкин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:32 / 09.02.2019Коментари (0)936
©
"Иван Ласкин ми липсва страшно много. Ние с него бяхме близки, познавахме се от години. Лично аз го правих ловец, въведох го в тези среди и на 10 март, когато щеше да навърши 49 години, сме решили с неговата ловна дружинка да направим едно незабравимо парти за рождения му ден. Ще се лее червено вино и ще се яде вкусна храна в любима на Иван територия – Карабунар." С тези думи Ути Бъчваров, един от най-добрите приятели на покойния актьор Иван Ласкин, сподели как ще отбележи 10 март, рождения ден на колегата си от ВИТИЗ, съобщава "България Днес".

"Беше човек с прекрасно чувство за хумор. И да, аз никога не съм твърдял, че съм трезвеник и въздържател, но от друга страна, примерите, които съм наблюдавал - и при Иван, и при други приятели, отишли си заради липсата на баланс между удоволствието и прекаляването, винаги са ми светели като червена лампичка. Плюс това в момента съм млад татко и не мога да си позволя по никакъв начин да злоупотребявам с алкохол", смее се човекът с фамилия Бъчваров. Според него Иван Ласкин отдавна тръгнал по криволичещата пътека на пиянството.

"Съветвах го да предприеме нещо, но в крайна сметка решението си е негово. Ние, неговите приятели, многократно сме се опитвали да му обясняваме докъде води пътят, по който е тръгнал. Винаги много съм се разбирал с него. Бяхме състуденти в първи курс на ВИТИЗ "Кр. Сарафов", работили сме доста заедно, а той пое от мен и Иво Сиромахов и предаването ни в радиото. Как да не обичаш такава светла личност като него, как?", тъжи Ути.

Заупокойна молитва за душата на покойния актьор ще направи и жената на Ласкин - Алекс Сърчаджиева. Случайно или не, датата съвпада с празника на влюбените и Трифон Зарезан - 14 февруари.

Друг актьор, който също скърби за кончината на колегата си, е Деян Донков. Съвсем скоро той сподели, че е имало случаи, в които е виждал Ласкин от "нелицеприятна" страна, но въпреки това той за него е добър човек.

"Иван по-скоро искаше да се покаже, че е страшен. Понякога обществото те набеждава за чудовище и ти започваш да играеш по свирката му, а това не бива да става. Въпреки всичко Ласкин е светъл човек. Казвам "е", защото вярвам, че някъде там продължава да е", споделя Донков.

Актьорът, който наскоро изгря и като режисьор с постановката "Любовникът", в която играе с жена си Радина Кърджилова, не понася злобните коментари от страна на колегите си по отношение на пиянството.

"Ставал съм свидетел на хора, които коментираха Чочо Попйорданов зад гърба му, че дошъл пил на представление примерно, и същите тези лица симулираха колко страдат за него и колко им липсва, след като вече си беше отишъл. Това за мен е ужасно лицемерие. За съжаление много от нашите "звезди" са фалшиви герои - нямат тази свръхчувствителност, която притежават истинските артисти. И изобщо, ако има гений в България, той ще е гений на завистта. Бездарниците и некадърниците се съюзяват, за да смачкат таланта. Но ние не сме тези, които ще съдят. Ние разбираме и нещастието на злите хора. Те рано или късно ще се покаят", надява се талантливият Деян Донков.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: