Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Учителка спипа хлапета да гледат порно в клас
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:37 / 15.11.2014Коментари (7)369
©
Учителка от Велико Търново спипала невръстни хлапета да гледат порно филм в час. Докато правела анализ на детско литературно произведение, преподавателката забелязала, че двама от учениците на последния чин не внимават. 

Хлапетата гледали нещо на чина, хихикали и се побутвали. Когато приближила да им направи забележка, учителката видяла, че държат таблет. Взела го и облещила очи. Върху екрана видяла див секс. След като излязла от първоначалния шок, жената взела таблета и затворила страницата, съобщава "Телеграф".

На следващия ден майката на единия от палавниците била привикана на разговор с учителката. Жената обяснила, че с мъжа си купили таблета на сина си, защото другите деца му се подигравали, че няма подобни "скъпи играчки".

За да оправят смачканото самочувствие на сина си, родителите взели устройството на изплащане. Учителката влязла в положението на семейството и решила да не коментира случилото се със своите колеги и с директора. Още повече че в случая ставало въпрос за малки деца с лабилна психика.

Учители в търновските училища споделят, че почти всички хлапета от долните класове идвали в клас с модерни мобилни телефони. По време на урока те си играели на игри, пишели съобщения и сърфирали в интернет. 

Някои от телефоните на невръстните малчугани звънели с потресаващи песни и текстове като чалга парчето на Азис - "Напипай го, в ръцете твои нека то да си играе...".

От друг детски GSM пък звъняла мазна чалга с текст "Хайде кеф сега да ми направиш на душата, разклати си ти бедрата". Естествено сред най-популярните мелодии било и добилото скандална слава парче "Видимо доволни" на Криско и Мария Илиева.

Учителка останала шокирана, като чула телефона на второкласник да звъни с популярния от нейните студентски години хит "Кучко, марш в ковчега" на група "Контрол". На въпроса откъде е чуло тази песен хлапето обяснило, че всъщност баща му я е качил и е настроил телефона му да звъни по този начин.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.11.2014 г.
0
 
 
надявайте се на добро бъдеще....просто мръсната вода си тече и е като неизлечима зараза....никога нищо няма да се промени в тая лайняна България!
+1
 
 
Ето ги родителите, бивши чавдарчета и пионери, в действие. Комплексирани, обречени от хроничния дефицит на своето детство да издигат в култ всяка лъскава дреболия, която не могат да си позволят. Деца на дивия марксистко-ленински материализъм, които не учат на добродетели, а купуват всичко лъскаво и шарено по пътя си. Те няма да приучат децата си на труд, няма да ги пускат да работят по няколко часа в събота като в "прогнилия Запад", защото мама и тати трябва да купуват всичко, а дечицата трябва да "се учат, за да не работят." Така де, няма само на др. Иванов да е добре детенцето, или пък само на тираджията да има електронна игра.
Простаците са непобедими!
на 15.11.2014 г.
0
 
 
Нека се учат хайваните с гледане ако става ,кучето щеше да стане касапин
+2
 
 
Съвсем нормално,с навлизането и еволюцията на технологиите хлапетата стават компетентни от малки...
Aнонимен
на 15.11.2014 г.
на 15.11.2014 г.
+2
 
 
Боже, пази България!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: