Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Трагедията в Габрово: Нови ужасни подробности, детенцето открито мъртво
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:33 / 03.07.2019Коментари (0)549
©
31-годишният габровец, който е заподозрян, че е хвърлил 5-годишния си син от виадукт на околовръстния път на града тази сутрин, сам е подал сигнал на тел. 112, че ще се самоубие, съобщава "дир.бг", позовавайки се на свои източници в прокуратурата. Около 6.30 ч. в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Габрово получено съобщението, че мъж се готви да скочи от виадукта. 

Към мястото незабавно са насочени екипи на МВР, Спешна помощ, и пожарна безопасност с готовност за бърза реакция. Близо 3 часа психолог от Института по психология на МВР в Плевен е разубеждавал 31-годишния Дилян, когото наричат Дидо, да не скача. След като той се отдръпнал от перилата на виадукта, е бил задържан и откаран в Областната дирекция на МВР. В момента с него работят криминалисти, медици и психолози от Института по психология на МВР.

По непотвърдена информация мъжът отказва да говори. Директорът на полицията в Габрово старши комисар Борислав Муеров съобщи, че тялото на 5-годишното момченце е открито във водите на река Янтра под виадукта. Родителите му нямали брак, а живеели на семейни начала. Детето е припознато от бащата.

Според съкварталци на семейството, което живее в габровския квартал "Русевци", Дидо понякога се държал екстремно и дори неадекватно на ситуации в ежедневието. Майката Петя пък била издирвана от две седмици от нейни приятели и познати, след като напуснала дома си. Нейна приятелка написа в социалните мрежи, че това се случило, след като младата жена била пребита зверски от Дилян. 

"Този за съжаление ще го изкарат луд, защото по принцип е такъв! Ние сме комшии, не само че детето е оставяно по площадките само, ами е и бито и какво ли не! Преди няколко години лежа в затвора за 6 месеца за кражби... Неведнъж сме имали проблеми с тях, понеже живеят под нас и редовно бяхме в някаква кавга, въпреки всичко тоя л*йняр си правеше каквото си иска", написа в една от габровските групи във Фейсбук съседка на Дидо и Поля.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: