Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Трагедията в Габрово: Нови ужасни подробности, детенцето открито мъртво
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:33 / 03.07.2019Коментари (0)562
©
31-годишният габровец, който е заподозрян, че е хвърлил 5-годишния си син от виадукт на околовръстния път на града тази сутрин, сам е подал сигнал на тел. 112, че ще се самоубие, съобщава "дир.бг", позовавайки се на свои източници в прокуратурата. Около 6.30 ч. в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Габрово получено съобщението, че мъж се готви да скочи от виадукта. 

Към мястото незабавно са насочени екипи на МВР, Спешна помощ, и пожарна безопасност с готовност за бърза реакция. Близо 3 часа психолог от Института по психология на МВР в Плевен е разубеждавал 31-годишния Дилян, когото наричат Дидо, да не скача. След като той се отдръпнал от перилата на виадукта, е бил задържан и откаран в Областната дирекция на МВР. В момента с него работят криминалисти, медици и психолози от Института по психология на МВР.

По непотвърдена информация мъжът отказва да говори. Директорът на полицията в Габрово старши комисар Борислав Муеров съобщи, че тялото на 5-годишното момченце е открито във водите на река Янтра под виадукта. Родителите му нямали брак, а живеели на семейни начала. Детето е припознато от бащата.

Според съкварталци на семейството, което живее в габровския квартал "Русевци", Дидо понякога се държал екстремно и дори неадекватно на ситуации в ежедневието. Майката Петя пък била издирвана от две седмици от нейни приятели и познати, след като напуснала дома си. Нейна приятелка написа в социалните мрежи, че това се случило, след като младата жена била пребита зверски от Дилян. 

"Този за съжаление ще го изкарат луд, защото по принцип е такъв! Ние сме комшии, не само че детето е оставяно по площадките само, ами е и бито и какво ли не! Преди няколко години лежа в затвора за 6 месеца за кражби... Неведнъж сме имали проблеми с тях, понеже живеят под нас и редовно бяхме в някаква кавга, въпреки всичко тоя л*йняр си правеше каквото си иска", написа в една от габровските групи във Фейсбук съседка на Дидо и Поля.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Академичната общност излиза на протест
Зелен преход
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: