Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Таксиджия налетя на млада жена, отказала да му даде бакшиш
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:34 / 10.05.2015Коментари (6)264
©
Полина Александрова беше нападната и бита от таксиметров шофьор заради това, че е отказала да му даде бакшиш. В последната работна седмица тя е трябвало да разпознае своя нападател.

"Показаха ми черно бели копия на лични карти и набелязах няколко души, защото снимките не са цветни и не са и съвсем актуални", разказа днес в студиото на "Събуди се" по Нова тв самата тя.

Тя е убедена услугите на коя таксиметрова компания е ползвала, защото е заснела с телефона си стикера в автомобила, показващ цените и името на фирмата. А ето и разказа й за това какво се е случило в края на април месец:

"Стигнахме до вкъщи и попитах шофьора колко му дължа и той ми каза "20 лева с бакшиша, сметката беше над 16 лева, но не беше 20 лева". Дадох му пари и му поисках касова бележка и го попитах как се казва, защото не видях служебна карта. В този момент той скочи и започна да се защитава. Аз му обясних, че бележката ми трябва, защото ще ми я осребрят от фирмата", обясни тя и добави:

Държах си телефона и го отключих. Камерата му беше включена, защото преди това бях на служебно парти. Когато той видя камерата побесня, защото реши, че ще го снимам, а целта ми беше да се обадя по телефона. Той ми взе телефона и го изхвърли през вратата и аз се стреснах. След това той ми хвана чантата и започна да ме блъска с нея. Тогава нещата от чантата се разсипаха в колата, докато аз оглеждах къде са ми нещата, той излезе от колата, дойде от моята страна и ме хвърли на асфалта пред блока, където живея. Аз се върнах към колата да си взема нещата и той пак ме хвърли".

Случилото се води до влошаване на стара травма, която Полина има. "Казаха ми, че имам хематом на бъбрека в следствие на травма", разказа тя. Данните на "Автомобилна администрация" показва, че само през последната година въпросната таксиметрова компания е получила над 50 акта за различни нарушения.

От фирмата обаче твърдят, че са изрядни и не вярват, че техен шофьор е извършил побоя. Въпреки това те обещаха, че ако се докаже, че става дума за техен шофьор, той ще бъде уволнен. По думите на собственика компанията съществува от 2 години и има 150 шофьора.

Проверка на Нова със скрита камера показа, че логото на компанията силно наподобява това на друга с далеч по-ниска тарифа, стикери, които да удостоверяват самоличността на шофьора липсват, а компанията превозва на максималната тарифа то 1,30 лева на километър.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.05.2015 г.
+1
 
 
Кажете го кой е тоя боклук, отдавна искам да се светя маслото на някой бакшиш!
Aнонимен
на 10.05.2015 г.
+2
 
 
По добре жената да намери 2-3 яки приятели и да се качат при тая мърша и да му дадат забутан адрес.....а там вече бой бой.....почивка и после пак бой! И така с наглата мърша!
Aнонимен
на 10.05.2015 г.
+1
 
 
Педи години ми се случи подобно нападение, но не заради бакшиш, а защото казах от къде искам да минем. Помня само, че шофьорът живееше на улица "Трети март" в Кичука. Беше с типично за католиците име, нещо като Рафаилов или подобно.
Aнонимен
на 10.05.2015 г.
+9
 
 
Абсолютно съм за саморазправа, ако се случи на жена ми ще го намера и ще го млатя здраво. После ще намеря жена му и ще му покажа как се бият жени. Зъб за чене, око за две! Такива трябва да бъдат изнасилвани публично!
Aнонимен
на 10.05.2015 г.
+10
 
 
Съжалявам за случилото се на жената,но да чакаш "властите"да свършат нещо е направо смешно.По-добре близките да го намерят на своя глава да му счупят колата и крайниците!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Масови протести срещу цените на горивата
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: