Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съпругата на Шарлопов с драматичен разказ за часовете преди смъртта му и загадъчния последен SMS
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:09 / 04.02.2019Коментари (0)679
©
"Стефан беше всичко за мен. Беше мой водач, баща, любим, приятел. Трябваше да се науча да живея без него". Това заяви пред Мариян Станков Мон Дьо съпругата на Стефан Шарлопов – Бояна, точно една година след смъртта му. Шарлопов почина в съня си на 5 февруари през 2018 г.

"Тази година ме накара да обръщам повече внимание на семейството ми. Научих се да ценя всеки миг и да живея тук и сега, защото не знам дали ще има утре", сподели Бояна Шарлопова. Тя допълни, че след смъртта на съпруга й отговорностите й са се променили. По думите й заради децата е трябвало да се опита да продължи напред. Дъщерята на Шарлопов – Ева, и съпругата му продължават да развиват бизнеса на покойния Стефан.

"Преди години бях микробиолог в една от фабриките му. Не знаех кой е Шарлопов. Видях го от прозореца и веднага ме привлече. Покани ме на вечеря. През цялото време много говореше, а аз мълчах от притеснение. Срещата беше пълен провал. Мислех си, че втора няма да има. След няколко седмици обаче се видяхме и сякаш говорехме на един език. Притеснението беше изчезнало", разказа още Бояна. По думите й връзката им се е развила много бързо. Тя сподели, че макар да не го е показвал, Стефан Шарлопов е бил много раним.

"Няма да забравя ден
я, в който почина. Сякаш усещах, че нещо се е случило. Сложих си главата на рамото му и усетих студенина. Когато децата излязоха, започнах да викам и да плача. Осъзнах какво се случва. Обвинявах се за случилото се, защото не отидохме на лекар. Предната вечер се беше оплакал от високо кръвно", каза още Бояна Шарлопова.  Тя допълни, че е получила съобщение от Шарлопов няколко часа преди да почине, което е звучало като прощално: "Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прекрасно жълто пиленце и си създадена не за да носиш вина, а да носиш любов и спокойствие на хората, които те обичаме. Бъди себе си, бъди щастлива".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: