Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
—оциалисти от страната: √ергов е в колабораци€ с √≈–Ѕ. ѕолучава дарове за предателството си
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 16:42 / 24.04.2020 оментари (16)391
©
—тановище на Ѕългарската социалистическа парти€ /Ѕ—ѕ/: "¬ Ќационални€ съвет на Ѕ—ѕ продължават да пристигат писма на социалисти от ц€лата страна, израз€ващи възмущение към поведението и медийните участи€ на √еорги √ергов. ¬ позициите твърдо е изразена подкрепа за последователното поведение на Ѕ—ѕ по време на кризата и активната работа на народните представители от ѕ√ "Ѕ—ѕ за Ѕългари€" и председател€ на парти€та  орнели€ Ќинова.

—лед деклараци€та на народните представители от ѕловдив, днес срещу действи€та на √ергов, който не за първи път се постав€ в услуга на √≈–Ѕ и остро напада Ѕ—ѕ, застанаха над 65 социалисти, членуващи в градската организаци€ на Ѕ—ѕ-ѕловдив, сред т€х са и членове на √радски€ съвет на Ѕ—ѕ- ѕловдив и Ќационални€ съвет. ¬ т€хната позици€ се уточн€ва: "“ова е неговата поредна подкрепа на политиките на √≈–Ѕ и срещу Ѕ—ѕ. «а нас и много други социалисти и съмишленици такова поведение е провокативно и неприемливо. Ќие не приемаме неговото отъждеств€ване с Ѕ—ѕ. “ой не е Ѕ—ѕ. «атова предлагаме да бъде изключен от редовете на нашата парти€".

ќтново от ѕловдив, но членовете на дискусионен клуб "Ћ€ва автентичност" категорично насто€ват ќбщопартийната контролна комиси€ да се самосезира и да оцени ц€лостната дейност на председател€ на ќбластни€ съвет на Ѕ—ѕ Ц ѕловдив √еорги √ергов и да приложи съответните мерки. " райно време е контролните органи в нашата парт舆 да се занимават с действи€та на сегашни€ председател на ќбластни€ съвет на Ѕ—ѕ- ѕловдив и оцен€т† неговото вредно вли€ние върху общественото доверие† към Ѕ—ѕ в региона и страната. “ой е в безпринципна колабораци€ с √≈–Ѕ, с оглед подсигур€ване на лични интереси", казват те.

—оциалистите от ¬идин израз€ват дълбоко възмущение и несъгласие с твърдени€ на √еорги √ергов. ¬ изпратената от т€х позици€ до Ќационални€ съвет на Ѕ—ѕ се казва: "Ќе може да не се забележи синхронът в действи€та на господин √ергов и клеветническата кампани€ на √≈–Ѕ срещу Ѕ—ѕ, нейни€ председател  орнели€ Ќинова и парламентарната група на Ѕ—ѕ. ќсобено непочтено е, че зад герберските пропагандни клишета на господин √ергов се кри€т най-елементарни икономически интереси, свързани с даровете, които получава за предателството си!† ќстро и категорично се разграничаваме и осъждаме из€влението на г-н √ергов!" ѕисмото е подписано от проф. –адослав √айдарски - член на Ќ— и »Ѕ на Ѕ—ѕ, народните представители ‘илип ѕопов и ÷ветан “опчиев и общинските председатели на Ѕ—ѕ от шест общини в областта.

¬ позици€ от Ўумен се казва: "≈дна гол€ма част от българските граждани ще останат незасегнати от мерките на правителството, но силно засегнати от епидеми€та† COVID-19. » ако другар€т √ергов н€ма нужда от безлихвени кредити, защото си е ипотекирал имуществото, то на много от нашите сънародници ще се наложи да тегл€т кредит, за да си плат€т ток, вода, отопление, храна и др. –едица социални групи останаха извън обхвата на мерките Ц самоосигур€ващите се лица, упражн€ващите свободни професии, микропредпри€ти€та с минимален или никакъв персонал. “е не разполагат с буфер, с който да поемат разходите си за н€колко месеца без да имат приходи" Ц се казва в позици€та.

ќсновна партийна организаци€ "÷ентър" - —тара «агора също изрази своето възмущение, че с такива изказвани€ от хора, заемащи високи позиции в Ѕ—ѕ- като √. √ергов, се толерира едноличното управление на –епублика Ѕългари€ и се застрашава демократичното управление на държавата.

ќт ръководството на Ѕ—ѕ в община Ѕотевград също израз€ват несъгласие с √ергов, който пренебрегвайки кризата с нарастващата безработица, обедн€ването на хората, рисковете за дребни€ и среден бизнес, похвали мерките на правителството на ѕѕ √≈–Ѕ, като същевременно обвини председател€ на Ќ— на Ѕ—ѕ. "—читаме, че с тези си действи€ другар€т √ергов демонстрира политическо лицемерие и целенасочено подронване авторитета на лидера на Ѕ—ѕ  орнели€ Ќинова" - се казва в позици€та".
ќще по темата: общо новини по темата: 10
09.01.2021 »
11.12.2020 »
26.07.2020 »
13.06.2020 »
26.05.2020 »
04.05.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
 ъв герб кво бсп всеки ден пи€т,плюскат и граб€т заедно
0
 
 
’е хе свинарчето от ћаноле се върти като свинска опашка.
0
 
 
 огато Ѕ—ѕ му подари ѕанаира в ѕловдив ги обичаше. «ащо сега да пробва да смучи и от другаде? „овека си иска ѕловдив и това е - преди години н€кой беше казал √ергеропополис (от ‘илипополис)
-1
 
 
јма не си ли личи бе? “ози мазньок само като го видиш е достатъчно да разбереш че е лъжец!
0
 
 
јхахаха не предполагах,че тази ситуаци€ ще докара до самоиз€ждане в огладн€лата левица;) ћонтанската сел€нка срещу врачански€ свинар.“ой се бил продал на √≈–Ѕ :)))) за облаги! ј т€ беше на  остов кадър кога си приватизира “ехноимпекс.
0
 
 
ўом н€кой се събуди и почне да мисли и моментално го разкарват от Ѕ—ѕ! ÷€л ѕловдив знае как и кой назначи гергов за мултимилионер!
+1
 
 
ќн си знае!Ќакъдето духа в€търа, натам!рЯШЙ
0
 
 
ј от √ерб , какви са...?? 30години се боричкате , сини , червени , зелени...а всички сте от едно люпило...√рабите народа ,зверски....“урското робство е било по либерално от вашите "преходи"...Ѕоклуци мръсни... ..
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
»зграждането на јћ "“раки€"
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
¬инетки 2021
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: