Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Социалисти от страната: Гергов е в колаборация с ГЕРБ. Получава дарове за предателството си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:42 / 24.04.2020Коментари (16)757
©
Становище на Българската социалистическа партия /БСП/: "В Националния съвет на БСП продължават да пристигат писма на социалисти от цялата страна, изразяващи възмущение към поведението и медийните участия на Георги Гергов. В позициите твърдо е изразена подкрепа за последователното поведение на БСП по време на кризата и активната работа на народните представители от ПГ "БСП за България" и председателя на партията Корнелия Нинова.

След декларацията на народните представители от Пловдив, днес срещу действията на Гергов, който не за първи път се поставя в услуга на ГЕРБ и остро напада БСП, застанаха над 65 социалисти, членуващи в градската организация на БСП-Пловдив, сред тях са и членове на Градския съвет на БСП- Пловдив и Националния съвет. В тяхната позиция се уточнява: "Това е неговата поредна подкрепа на политиките на ГЕРБ и срещу БСП. За нас и много други социалисти и съмишленици такова поведение е провокативно и неприемливо. Ние не приемаме неговото отъждествяване с БСП. Той не е БСП. Затова предлагаме да бъде изключен от редовете на нашата партия".

Отново от Пловдив, но членовете на дискусионен клуб "Лява автентичност" категорично настояват Общопартийната контролна комисия да се самосезира и да оцени цялостната дейност на председателя на Областния съвет на БСП – Пловдив Георги Гергов и да приложи съответните мерки. "Крайно време е контролните органи в нашата партия  да се занимават с действията на сегашния председател на Областния съвет на БСП- Пловдив и оценят  неговото вредно влияние върху общественото доверие  към БСП в региона и страната. Той е в безпринципна колаборация с ГЕРБ, с оглед подсигуряване на лични интереси", казват те.

Социалистите от Видин изразяват дълбоко възмущение и несъгласие с твърдения на Георги Гергов. В изпратената от тях позиция до Националния съвет на БСП се казва: "Не може да не се забележи синхронът в действията на господин Гергов и клеветническата кампания на ГЕРБ срещу БСП, нейния председател Корнелия Нинова и парламентарната група на БСП. Особено непочтено е, че зад герберските пропагандни клишета на господин Гергов се крият най-елементарни икономически интереси, свързани с даровете, които получава за предателството си!  Остро и категорично се разграничаваме и осъждаме изявлението на г-н Гергов!" Писмото е подписано от проф. Радослав Гайдарски - член на НС и ИБ на БСП, народните представители Филип Попов и Цветан Топчиев и общинските председатели на БСП от шест общини в областта.

В позиция от Шумен се казва: "Една голяма част от българските граждани ще останат незасегнати от мерките на правителството, но силно засегнати от епидемията  COVID-19. И ако другарят Гергов няма нужда от безлихвени кредити, защото си е ипотекирал имуществото, то на много от нашите сънародници ще се наложи да теглят кредит, за да си платят ток, вода, отопление, храна и др. Редица социални групи останаха извън обхвата на мерките – самоосигуряващите се лица, упражняващите свободни професии, микропредприятията с минимален или никакъв персонал. Те не разполагат с буфер, с който да поемат разходите си за няколко месеца без да имат приходи" – се казва в позицията.

Основна партийна организация "Център" - Стара Загора също изрази своето възмущение, че с такива изказвания от хора, заемащи високи позиции в БСП- като Г. Гергов, се толерира едноличното управление на Република България и се застрашава демократичното управление на държавата.

От ръководството на БСП в община Ботевград също изразяват несъгласие с Гергов, който пренебрегвайки кризата с нарастващата безработица, обедняването на хората, рисковете за дребния и среден бизнес, похвали мерките на правителството на ПП ГЕРБ, като същевременно обвини председателя на НС на БСП. "Считаме, че с тези си действия другарят Гергов демонстрира политическо лицемерие и целенасочено подронване авторитета на лидера на БСП Корнелия Нинова" - се казва в позицията".

Още по темата: общо новини по темата: 10
09.01.2021 »
11.12.2020 »
26.07.2020 »
13.06.2020 »
26.05.2020 »
04.05.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Къв герб кво бсп всеки ден пият,плюскат и грабят заедно
0
 
 
Хе хе свинарчето от Маноле се върти като свинска опашка.
0
 
 
Когато БСП му подари Панаира в Пловдив ги обичаше. Защо сега да пробва да смучи и от другаде? Човека си иска Пловдив и това е - преди години някой беше казал Гергеропополис (от Филипополис)
-1
 
 
Ама не си ли личи бе? Този мазньок само като го видиш е достатъчно да разбереш че е лъжец!
0
 
 
Ахахаха не предполагах,че тази ситуация ще докара до самоизяждане в огладнялата левица;) Монтанската селянка срещу врачанския свинар.Той се бил продал на ГЕРБ :)))) за облаги! А тя беше на Костов кадър кога си приватизира Техноимпекс.
0
 
 
Щом някой се събуди и почне да мисли и моментално го разкарват от БСП! Цял Пловдив знае как и кой назначи гергов за мултимилионер!
+1
 
 
Он си знае!Накъдето духа вятъра, натам!рџ?‰
0
 
 
А от Герб , какви са...?? 30години се боричкате , сини , червени , зелени...а всички сте от едно люпило...Грабите народа ,зверски....Турското робство е било по либерално от вашите "преходи"...Боклуци мръсни... ..
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: