Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Собственикът на ударената в Смолян къща: Три пъти за шест години кола се удря в дома ми
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:00 / 04.09.2022Коментари (0)362
© ФОКУС
За последните шест години, три пъти кола се удря в къщата ми. Това каза за Радио "Фокус“ – Смолян Спасена Раева – собственик на къщата на ул. "Наталия“ в родопския град, в която автомобил се вряза в петък. Тя допълни, че снощи пак на 50 метра от дома й, 18-годишно момиче, което е взело шофьорска книжка преди два месеца, е помело два паркирани автомобила.

"Оградата на "Родопска тъкан“, която е на същата улица още стои неоправена след като преди време кола буквално "кацна“ на нея. На моя съседка от жилищния блок, също младо момиче с автомобила си помете колата и нанесе много материални щети“, обясни пострадалата. В стълбовете също се удрят много автомобили и тях дори не ги броим“, посочи Раева.

Тя уточни, че в началото на улицата, има поставен знак за ограничение на скоростта до 40 км/ч, който е сложен след спирката и преди бензиностанцията. По думите й, полицаите казват, че отбивката за бензиностанцията се води кръстовище и след нея знакът вече не важи.

Потърпевшата допълни, че много често по ул. "Наталия“ има гонки на млади шофьори. "Там има хора постоянно, на пейката стоят пенсионери на пейката, хората разхождат кучетата си. Докато не стане по-сериозен инцидент, няма да се вземат мерки. Не мога през две години да правя ремонт на къщата си“, категорична е Спасена Раева. Тя каза, че ще настояват със съседите, знакът да се постави след бензиностанцията, за да важи ограничението по самата улица, полицаите да слагат камери и да установяват нарушителите, които преминават оттам с превишена скорост. Сред шофьорите на катастрофиралите автомобили, станали за последните години, няма възрастни хора, а всички са по на 18-20 години, твърди потърпевшата. "Живеещите на улицата ще направим подписка и ще я внесем при кмета, за да настояваме да се предприемат мерки, за да не се стигне до фатален инцидент“, каза още Симона Раева.

Нели ГЕРГЬОВСКА






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: