Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Собственикът на подозрителния бус на летището: Аз съм в шок
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:28 / 04.12.2015Коментари (5)254
©
"Аз съм в шок. Имам няколко декларации за търсенето на експлозиви", разказа Араш Тигранян, собственикът на белия бус, оставен до летището в София, който преди дни вдигна на крак полицията.

След като вдигна на крак всички антитерористични екипи, днес арменският гражданин долетя в София от Брюксел, след което часове наред го разпитваха.

Засега е ясно, че двама арменци с рисков профил, както ги определи главният секретар на МВР Георги Костов, решили да правят бизнес. Купили козметика и парфюми от Брюксел, които трябвало да продават в Армения, натоварили ги в буса, а пътят им минал през България.

След като стигнали до нашата страна, те се отправили към турската граничния пункт "Капитан Андреево", но там били върнати от турските власти. След това се отправили към бургаското пристанище, за да качат буса на кораб за Грузия. Там обаче ги връщат отново, заради непълни документи. Така двамата решили да оставят хладилното ремарке, което дърпали в Бургас и тръгнали към летището в София. От там единият излита за Брюксел, за да оправи документите, а другият - за Ереван през Москва.

Араш все още не е видял в какво състояние е буса му след полицейската акция. Дали ще съди властите за обещетение все още не е ясно.

Източник: Нова тв







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Може би всеки трябва да си седи в къщи за да не е с рисков профил? А ако може да не влиза и в Интернет и там да коментира!
Aнонимен
на 04.12.2015 г.
+3
 
 
Да, трябва, но едва ли. Единствения им шанс е, ако се оплачат в европейски съд. Тогава мърдане няма. Ще им платят всичко, макар и не с парите на виновника/виновниците, а с нашите, на данъкоплатците. А ако трябва да се жалват тук ще пият една студена вода и въпроса е приключен. Все пак са с "рисков профил". Наистина много удобно, нещо като "несъобразена скорост"
+2
 
 
Значи ако си оставя чантата или раница в колата може някой съвестен гражданин да помисли, че е бомба, да дойдат да е разбият и после да давам обяснения защо съм си оставил в личната кола личната си раница или чанта? Ако пък остава табела на чантата, че не е бомба още повече някой ще се превъзбуди! Май за Милицията и будните граждани е по добре да си седим по къщите и да не джиткаме никъде? Всеки бус ли ще разбивате? По-всеки, който носи раница ли ще стреляте?
+1
 
 
Психопатите трябва да му въстановят всички щети.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
План за възстановяване и устойчивост на България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: