Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Ангелов: Светофарите в България не светят червено за "домашни любимци" като Кристиан!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:16 / 22.04.2020Коментари (3)432
©
Престъпният свят е изумително жесток и безкомпромисно точен в измислянето на прякори. Там такива като Кристиан Николов, който уби Милен Цветков, ги наричат домашни любимци. Млади мъже с 0% роля в живота - обгрижени 100%. Но те не са просто all inclusive финансово осигурени глезльовци. Те са и упорито мотивирани и възпитавани от много малки, че никога нямат вина за нищо и са прави във всяка ситуация. Научени са, че са привилегировани, правилата важат само за обкръжаващата ги среда, а за тях винаги има ВИП вход, ВИП изход, ВИП пътно платно, ВИП скорост и дори ВИП цвят на светофара Те не просто са възпитавани така. С мама съдружник на Апаша в годините на прехода едва ли има някой, който още не го е разбрал - това усещане за живот извън правилата не е просто усещане - то е просто факт.

Ще кажете - е, да, то е ясно, домашните любимци не са български патент, те са навсякъде по света! Защо обаче, когато разбрахме на Великден, че 22-годишен домашен любимец наркоман е убил Милен Цветков, такава голяма, суха буца заседна така дълбоко в гърдите ни? Ами защото толкова много несправедливост се е натрупала в гърлата ни, че не можем да я преглътнем. Няма вече място. Защото губим все повече чувство за нормалност. И България става все по-неприятно място за живеене. Все по-неприятно и все по-опасно. Неслучайно всеки трети разсъждава в социалните мрежи, че в колата на Милен Цветков можеше да бъде всеки от нас. А ако беше друг, дали виновните щяха да бъдат така бързо и безкомпромисно установени, арестувани и разследвани? Ако държавата прилагаше системно и сурово законите, българските домашни любимци нямаше да бъдат толкова нагли. Но държавата дълги години отказва да изпълни ангажиментите си, а лошите винаги побеждават добрите, напомпват се все повече с просташко самочувствие и започват да се гаврят със системата.

В България освен че става все по-опасно и неприятно за живеене, няма и перспектива. Настоящето и бъдещето са предназначени за тарикатите и домашните любимци. Те са абонирани и предопределени за всички бързи и лесни пари в страната. Във всяка сфера на бизнеса и живота. Точно затова днес всички залагат колко бързо Кристиан Николов ще е на свобода и дали накрая няма да излезе, че всъщност Милен Цветков е блъснал на задна предавка джипа на майка му. Сигурно ви звучи прекалено, но това са добре смазаните мутренски схеми от 90-те години За жалост, всички виждаме - те са актуални и днес. Защо се стигна до тук, е много дълга тема с чалга елементи, за която лично на мен ми втръсна да пиша вече 26 години - за незаконното бързо забогатяване, за отсъствието на държава и правосъдие, за неизлечимо болното общество и преобърнатата ценностна система, в която е модерно да си крадец и тарикат, а ако си честен, си загубеняк и лузър Защо да не крадеш от европрограми, щом ти се позволява? Защо да не точиш и от държавата: ДДС, мита и акцизи дъъъълги години, щом никой не те бие през пръстите? Защо да не се дрогираш и после да покараш големия джип на мама? Няма никакъв проблем - ти си възпитан, че си ВИП и всичко това е правилно и позволено. Това е гравитацията на домашния любимец. И понеже споменах чалга, тези от вас, които не са потопени дълбоко в тази екзотика, няма да повярват, но има попфолк песен, в която се пее: "Карай бясно на червено, направи за мене нещо откачено!"

А чалготеките са мощен магнит за всеки елитен домашен любимец. Там те попиват мощно мъдростта от припева на певицата, хвърлят един кашон салфетки над главата, смучат една марихуана, бял прашец в нослето и газ на джипката на мама. За тях засега светофарите в България не светят в червено, завършва анализът на Слави Ангелов за "24 часа".

Още по темата: общо новини по темата: 160
21.01.2024 »
31.12.2023 »
19.09.2023 »
27.07.2023 »
25.07.2023 »
24.07.2023 »
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Изход има.Даже едно дете може да ви го каже.Не е нужно дори текста да четете.Погледнете снимката на Слави и на господина няколко статии по надолу.А сега кой искате да управлява вашето бъдеще?
Aнонимен
на 22.04.2020 г.
+5
 
 
Точно това са и моите мисли..Отвратена съм!Омерзена съм!..Боря се всекидневно с простотията,но уви..
Aнонимен
на 22.04.2020 г.
+5
 
 
Абсолютно точно! За съжаление и аз вече не виждам изход от натрупалата се с години диктатура!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: