Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Скандални думи на наш режисьор за нашумялата Мария Бакалова
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:29 / 17.02.2021Коментари (2)332
© bTV
Интервю на театралния режисьор Иван Добчев, дадено за сайта "Площад Славейков", предизвика бурни обсъждания в социалните мрежи.

Бургазлийката Мария Бакалова, която получи номинация за "Златен глобус" за ролята си в "Борат 2", завършва неговия клас в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2019 г.

Особено възмущение предизвикаха думите: "Не е неопитна, напротив, с тези неща много бързо се трупа опит." и "Да се слагаш - на мъже или на публиката."

В коментар за Ladyzone Добчев потвърди, че е чел интервюто, в което казва всичко това, и застава зад думите си. Той не обича "Фейсбук" и не знае за реакциите.

За Бакалова казва, че не му е била любимка. "Не съм очаквал друго, ръкопляскам ѝ със снизходителна усмивка."

Известният правозащитник Юлияна Методиева пише: "Вчерашното интервю на рейтингов режисьор е достатъчно скандален повод да преговорим какво е женомразството и има ли то почва у нас."






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След като Бакалова е правила скандални неща ще има и скандални изказвания. Скандално ли ще е да се каже, че Бакалова има различни клипчета в порносайтове?
Aнонимен
на 18.02.2021 г.
0
 
 
Вие болни ли сте бе, хора. Поредната извратена подмяна на ценностите, от хора, които никога не са ги имали или имат първични такива, които другите задължително трябва да приемат.Същите ненормалници, които задължават нормалните да се срамуват, че имат бял цвят на кожата и коленичейки да признават, че "Само кръвта на черните има значение" " Успехът" на нашата сънародничка във филм на скандалният Борат не е заради безпорният и талант ( посочете поне един талантлив човек във филмите на този гений, който в своите филми използва предимно представители на утайките на обществото, нелепо подражавайки на сарказма на Чаплин), а на скандалът, който това произведение трябваше да причини на президента на САЩ и да се подиграе с неговият адвокат. Акламациите за това чудо бяха от ценители - демократи, сред които филмови дейци, унижили се с тези оценки заради партиините си пристрастия и омразата си към Тръмп. Разбира се и от "свободните" и "обективни" медии, превзети от демократите. Е, всяко чудо за три дни, демократите спечелиха, всички изтрезняха, оценките за "Оскар"се забравиха, както и всяко друго ехо за престижни награди. Мавърът си свърши работата, мавърът може да си ходи. Дотук с причината за "високите, френетични" оценки, както за филма, така и за българката в него. По същественно и страшно е реакцията на защитнициъе на различни и екзотични права, които с плашещо усърдие в името на правата и свободите искат да отнемат правото на свободната мисъл и изразяване по начин , припомнящ "кафявата чума" Не можем вече да признаем, че все повече млади персони превръщат животът си в безцеремонен, циничен и агресивен лов на материално обезпечени или "престижни"цели, разрушавайки всякакви необходими за здраво общество ценности. Вече нищо не можем да направим срещу това, защото скоро ще почнат и да ни убиват. Да мълчим, това може да ни спаси честа, свободата и животът дори. Страшно настояще и още по страшно бъдеще.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: