Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Скандална среща на премиера с българи, живеещи в Лондон
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:57 / 06.02.2016Коментари (29)383
©
"По време на срещата на премиера с българи, живеещи в Лондон, скандали нямаше. Бойко Борисов се забавляваше с онази част от публиката, която се държеше по скоро като на футболен стадион, отколкото като в посолство. 

Затова и аз качих целия едночасов материал от срещата в интернет и така хората разбраха цялата истина за случилото се там", коментира кореспондентът на Нова телевизия в Лондон Николай Барулов.

"Аудиторията в българското посолство в Лондон беше доста граждански ангажирана и доста критична и засипа премиера с въпроси. Не мисля, че е имало подготвен сценарий за случилото се в посолството", каза още той и уточни: 

"В залата имаше българи, които са студенти в Оксфорд и Кеймбридж, високообразовани и интелигентни хора. Те задаваха сериозни въпроси по важни теми".

"Срещата на премиера с българите в Лондон протече в лош тон, съпроводен с много агресия и тон за тази агресия даде една дама, която подвикваше и крещеше. 

Тази дама е доста активна сред симпатизантите на "Атака". Всеки може да пита, каквото поиска, но ако чака отговор, трябва да даде възможност този отговор да се чуе", коментира от своя страна шефът на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова, която с включи по телефона.

"Целта беше премиерът да бъде изваден от равновесие", убедена е тя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"О прости люде" с малки изключения
-3
 
 
Показаха се емигрантите какви са тъпунгери! Хич да не се връщат!!! Такива простчовци и шизофреници не ни трябват!
-1
 
 
В Лондон в посолството като тук във лафчийницата....пълно с червени к**ви,пе****си и мухльовци...с написани фрази,надървени организирано и с убеденоста че са голяма работа.Ако нямате възможност да цъкате минуси или плюсове и да симулирате активност ,да създавате впечатления за независима гражданска позиция сигурно бихте умряли от глад.ку**ите като не могат да говорят....сричат по написаното,като не могат да опонират,цъкат минуси.Кеф ми е че ваша стока излезнала от вашите редици като Борисов ви го слага 2 ката,така най боли...от ексВаш човек.Всичките дето квичат против Борисов в Лондон са безделници и червени к**ви платени от руските въшкари.И тук 20 русофилски к**ви се държат като че ли са будната съвест.Заминавайте си във вашата родина или по Лондон и не цапайте с присъствието си България.Все руските въшкари са ви мили...целия свят ги сочи със среден пръст с кой ли не се хванаха ош беш и все развалят достулука ама другите са виновни...те винаги са чисти и неопетнени.Президента им не е обявил колко деца има...крие си наследниците...разведе се като боклук,занимава се с мръсотии и заради ината му гинат невинни руснаци къде ли не..икономиката му се скапва и друг му е виновен.Щото разчита на квото им дал Господ...е Господ дава до едно време.Гледайте филма Левиатан...най мразения от Путков филм за днешна Русия.Тъжна и вярна истина...досущ сходен с бг действителност.Щото червените боклуци,закърмени с партийни купани от ексСоца по целия свят са едни и същи негодници и боклуци.Справка....другаря Ви Евстатиев...доктор по право...ЕксКмет...бкп/бсп ар....сводник за руски делегации,отявлен русофил.Уроди!
+3
 
 
Насраха го много здраво . Особено това за руските икономически проекти ...
-1
 
 
Ти па кой си бе лайно да съдиш България за кой е
-2
 
 
Най-големите селяни са в Лондон :D После защо англичаните ненавиждали българите. Не са ни виновни само циганетата. И ние сме си за бой
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (10)
+6
 
 
Ако на следващите избори Бойко Тиквоча пак спечели, това значи че българския народ си заслужава съдбата. Чудя се как има още хора които подкрепят този мошеник.
+4
 
 
Гледахме я вече,абсолютно жалко представление,няма нищо по-жалко от мъжкар подиграващ се на жена заради физически недостатъци, а и как само измънка за заема -критикуваше Орешарски за него , а взе в пъти в повече назаем,ами когато го подхванаха за здравните,ми за измислените работни места,ми за парите които се отпускат за мангали с морал на амеби а в същото време нашите родители мизерстват с пенсии от 180 лева
-1
 
 
ами какво може да се очаква от симпатизанти на АТАКА и БСП.....освен ГСП груба селска проява.....
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: