Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Симеонов: Ще поднесем подарък на Ердоган на тепсия, ако има гласуване по пощата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:31 / 21.01.2021Коментари (0)571
©
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви в "Денят започва" по БНТ, че отпускането на мерките трябва да бъде обмислено. Той коментира и датата на изборите, която беше определена от президента Румен Радев.

Според него тя трябва да бъде максимално отдалечена от пика на пандемията, за да може повече хора да отидат до урните. Той разкритикува идеята за видеонаблюдение по време на избори.

Колкото до възможното коалиране за изборите, лидерът на НФСБ каза, че засега са водили разговори само с ВМРО, но имат предложение и от платформата на Мая Манолова и Отровното трио.

"Ние сме в непрекъснат диалог с ВМРО, днес също ще имаме разговор с Красимир Каракачанов. Подготвяме едно съвместно явяване, отворени сме като формати за други патриотични формации и партии и мисля, че с това ще се изчерпа евентуалната коалиция на патриотичните сили в България. За други коалиции трудно ми е да говоря. В момента имаме заявена една коалиция около Манолова, Отровното трио", каза Симеонов.

Българите в чужбина не си знаят адресите, така че гласуването им по пощата е глупост. Държавата не може да провери адреса им. Ще дадем възможност от Турция да гласуват и умрелите и ще поднесем подарък на Ердоган на тепсия. С гласуването по пощата на българите в чужбина ще направим това, каза Валери Симеонов. Какво стана с гласуването по пощата в щатите? Това саботира изборния процес, писмата се забавиха. Тръмп изрази несъгласие с изборния резултат, в Пенсилвания, щата на Байдън, се получиха повече писма, отколкото хора бяха гласували.

Относно мерките срещу пандемията той заяви, че винаги съм бил привърженик на по-строгите ограничения.

"Още на 4 ноември, ако не се лъжа, поставих въпроса за прекратяване на учебните занятия и за затваряне на търговските обекти, това стана 3 седмици по-късно. Това костваше доста човешки животи, които мисля, че можеше да бъдат спасени", каза Симеонов.

"Не виждам смисъл в това на 4 февруари да бъдат върнати големите ученици в училище, а да не бъдат отворени ресторантите и кафенетата. Винаги рискът е там, където има голямо струпване на хора, които общуват помежду си, само че общуването в училищата по никакъв начин не мога да го сравня с общуването по кафенетата и в ресторантите, където ходят няколко човека и сядат на отделна места, няма контакт между отделните компании. Рискът там е по-малък отколкото в училищата", продължи той.

По думите му трябва да се разреши на ресторантите и кафенетата да работят до 23:30 часа, а нощните заведения трябва да бъдат задължително затворени, защото там рискът е много голям.

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бивш преподавател в Югозападния университет със скандални разкрития за корупционни практики
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: