Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шоколадовата принцеса обединява проститутките в синдикат
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:27 / 21.11.2015Коментари (0)354
©
Всяка втора проститутка в София работи без сводник. Това обясниха пред "Монитор" труженички, които вече дори сформират собствен алианс. Според тях причината да работят без сутеньори е, че от известно време няма изявена група, която да контролира пазара на жива плът.

Последният сочен за лидер бил мъж познат като Иван Дебелия. Той бил страшилището за проститутките. Мъжът обаче сменил амплоато си и напуснал играта, като се смята, че се занимава с друга престъпна дейност.

Това за проститутките било повече от хубаво, тъй като не трябвало да се отчитат. Раздвижването в този бранш се вижда и в сайтовете за обяви за компаньонки. Там вече преобладават предложенията, в който ясно е записано, че "момичето работи само и не е клуб".

Редовни любители на платената любов също потвърдиха, че бардаците, които до преди месеци се помещаваха по няколко във всеки квартал, вече ги няма. Вместо това от месец насам компаньонките са на частни адреси и са по не повече от две в апартамент.

"Нас не ни притеснява, че някой ще ни направи нещо. Грешно е разбирането, че сводника те пази. Той си пази просто парите, които му изкарваме. Ако някой клиент ни пребие или не ни плати, губи сутеньора.

За това и има случаи на смазани от бой мъже. Последният е на "Мария Луиза" преди точно месец. От полицията тогава съобщиха, че било заради някакво спречкване. Всъщност обаче това беше клиент, който не си беше платил на момичетата, които седяха в блока на ъгъла между "Мария Луиза" и бул. "Сливница". 

Този бардак остана един от малкото, които все още работят по старата схема със сводниците. Другият е на ул. "Врабча" и бул. "Васил Левски", обясни столична проститутка. Жената се подвизава с артистичния псевдоним Шоколадовата принцеса, който е избрала заради по-екзотичните си черти.

Именно и Шоколадовата принцеса опитва да обедини всички работещи момичета в София в едно сдружение. Младата жена, което все още желае да остане анонимно, стои твърдо зад предложението проституцията да се легализира.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Великден 2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: