Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Sesame: Ще бъде ли Левски отново фактор във футбола
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:33 / 07.10.2021Коментари (0)333
©
Последните няколко години са едни от най-трудните за един от грандовете на българския футбол Левски. През годините винаги е имало сътресения, обиграване на състав и периоди без спечелени титли, но вече повече от дванадесет години без спечелен трофей е доста тежко за многобройните фенове. Новия букмейкър Sesame пусна спеециални оферти на които можете да опитате късмета си и да заложите през този сезон дали Левски ще успее да спечели купата или кой отбор ще е победител в двубоите които предстоят. Разбира се за целта трябва влезете в сайта за залози с Sesame регистрация и тогва ще може да заложите на избраното събитие.

Подобрява ли се играта на Левски?

Левски вероятно премина през най-тежкия си от финансова гледна точка период, когато тима на практика беше спасен от феновете си. Това показа, че Левски е обичан и подкрепян тим въпреки тежкото си положение и слаби резултати. В момента има известна стабилизация във финансово отношение, а на кормилото на отбора се завърна Станимир Стоилов. Макар, че до момента под негово ръководство нямат победа в първенството, веднага си пролича, че има подобрение в играта. В последните два мача на тима срещу обиграни и сериозни съперници като ЦСКА и Лудогорец, Левски успя да поведе и да води добре битката на терена, но слаба физическа форма и грешки лишиха тима от точки в тези два двубоя.

В първия мач Срещу Локомотив Пловдив, под ръководството на Мъри Стоилов, Левски също пропусна да спечели победата, но поне игра добре и си тръгна с точка. В момента заеманото единадесето място в класирането е доста срамно за отбор с амбициите на Левски, но усещайки промяната в играта и желанието на играчите, феновете са твърдо зад тима си. В десет мача да допуснеш шест загуби не е никак престижно, особено за един от грандовете в нашия футбол. Две от загубите, които се получиха при новия наставник са срещу лидерите в класирането, все тимове без финансови проблеми към момента и много чужденци в съставите си.

Добре беше началото в турнира за купата. Левски се класира за следващия кръг, където ще срещне преодолим съперник – Левски Симитли. Ако желаете да предвидите развоя на този двубой можете да влезете в Sesame bg и да направите своя залог.

Добрата новина за отборът е, че сега предстои прекъсване заради националните отбори и следващият двубой на Левски е чак след повече от седмица. Гостуването на Локомотив София може да донесе така чаканата първа победа за Мъри Стоилов. Трябва да отбележим обаче, че това няма да е никак лесен двубой, Локомотив са по-напред в класирането въпреки че са с мач по-малко. От девет двубоя имат три победи, докато Левски са с едва 2 в десет мача. Головата разлика на Локомотив е по-добра, макар че и двата тима са с отрицателна голова разлика. След двубоя на стадион "Надежда“ идва и домакинство срещу Пирин.

Благоевградчани са на последното място и въпреки, че в тима са събрани класни футболисти, резултатите са слаби. При добър развой в мача с Локомотив, Левски със сигурност ще излязат само и единствено за победа и би трябвало да я постигнат, ако не са загубили самочувствието си в предишния кръг. Следва важен мач за Купата, който би било изненада да не бъде спечелен. В първенството имаме тежко гостуване на Черно море, но при добро развитие до тогава на резултатите, поне точка ще бъде спечелена край морето. Общо взето до Нова година е напълно реално Левски да спечели 23 точки и с актив от 31 след Нова година да атакува място в тройката. Спечелване на квота за евро турнирите е нещо, което ще донесе много оптимизъм на "Герена“. До лятото Мъри ще е сработил отбора, ще е привлякъл нови футболисти и защо да не видим едно добро представяне срещу чуждите отбори, което при добра игра, добър жребий и късмет ще донесе добри финанси в касата. Ако всичко се развива без сътресения, то напролет феновете на Левски ги очакват доста поводи за радост, особено ако в атака се привлече голмайстор или Билал Бари се отпуши и започне да радва феновете с голове.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: