Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
—‘—ћ¬–: —лужителите в ћ¬– не са параван за далавери!
јвтор: ѕламена Ќиколова 17:25 / 15.11.2020 оментари (58)199
©
ќт —индикалната федераци€ на служителите в ћ¬– изпратиха до Blagoevgrad24.bg остра позици€ относно†предложението за изменение и допълнение на законопроекта за държавни€ бюджет на –епублика Ѕългари€. ѕубликуваме € без редакторска†намеса:

"—‘—ћ¬– с огромно възмущение приема мотивите по предложение за изменение и допълнение на законопроекта за държавни€ бюджет на –епублика Ѕългари€ за 2021 г. с рег. є054-04-253/13.11.2020 г., внесено от група народни избраници до комиси€та по бюджет и финанси на 44-тото Ќародно събрание.

 оригирането на суми за месечни добавки, за всички деца и връщане на подоходни€ критерий, по един безогледен начин е об€снено с осигур€ването на допълнителен ресурс за медицински работници и служители на ћ¬–.

—лед като ръководството на държавата забрави една ц€ло министерство Ц на вътрешните работи Ц изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и преодол€ване на последстви€та от пандеми€та, в свое постановление за увеличение на основните месечни възнаграждени€ на служители в т€х, сега ставаме свидетели на директен опит, вследствие на наши€ справедлив гн€в, изразен в абсолютно законни протестни действи€, служителите на ћ¬– да бъдат директно противопоставени на една минимална социална придобивка по отношение бъдещето на Ѕългари€- децата!

Ќие, служителите на ћ¬–, сме родители и граждани! Ќие, като представители на служители в ћ¬–, сме в правото си да потърсим сметка за тази нелепа провокаци€ и пореден удар върху имиджа на работещи в сектор У—игурност"! Ќие, като представители на служители в ћ¬–, не сме съгласни в това противопостав€не да бъдат въвлечени и медицинските работници, които в момента прав€т и невъзможното, на работното си м€сто, за да лекуват българските граждани!

Ќие, като представители на служители на ћ¬–, имаме достойнството да поискаме незабавно извинение от вносителите на текста и им предлагаме да напуснат Ќародното събрание на –епублика Ѕългари€! “акова поведение е крайно неразбираемо за нас и надхвърл€ представата ни за хора, призвани и избрани да представл€ват!"


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
јми умните полицаи който се жалват сега,защо не застанаха до народа а б€ха там единствено да би€т хората.явно не са им превели бонусите и сега се жалват.
0
 
 
ўе вземат от техните деца затова не искат
0
 
 
∆ив майтап са тези полицай и как ги назначават на този човек на онзи увеличение ли един гол€м .у.
0
 
 
Ќелепост е непрекъснато да бъдем противопостав€ни.  ато добитък сме. »зобщо не вд€ваме как ни върт€т политиците.
0
 
 
¬секи срещу всички--изпитана практика!
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
≈вровизи€2021
ѕарламентарни избори 2021 г.
’ороскоп за ден€
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: