Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Роднини на починалото 3-годишно дете във Враца: Линейките закъсняха, лекарката беше пияна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:59 / 11.01.2023Коментари (5)282
© bTV
Роднините на починалото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце са категорични, че линейките са закъснели, а една от лекарките е била пияна. Инцидентът стана вчера към 19 ч. на пътя Враца – Криводол, стигна се и до напрежение в Спешния център във Враца.

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, след като е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч, не е употребил алкохол или наркотици. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката.

Свидетелка на инцидента подава сигнал на тел. 112, обажда се и на близките.

Бисер Йорданов, дядо на починалото момченце, заварва на мястото полиция и пожарна. Пита ги къде е детето и му казват, че е под колата. Това твърди, че го извадил сам, като двама полицаи са му помогнали да повдигне колата, предава bTV.

Детето не се движило, но не се знае какво точно е бил състоянието му. След това мъжът е извадил и снаха си и я е подал на един от пожарникарите. Сложили я на носилка на пожарната. През това време линейки все още не е имало.

Капка Станева, баба на детето, е карала след първата линейка, която е откарала детето в Спешния център. Тя е категорична, че лекарката в линейката е бил пияна. Твърди също, че дълго време близките на са получавали информация къде е момченцето и какво е състоянието му.

Станева е категорична, че не е имало насилие над медиците в Спешния център. Бащата на 3-годишното момченце е ударил стъклото на вратата, когато са му съобщили, че то е починало.

Предстои да се докаже къде е починало детето – на място или в линейката. В болница в тежко състояние е майката на починалото дете.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.01.2023 г.
0
 
 
маймуните ще искат пари
0
 
 
Много ми е интересно, кой е позволил на този да вади пострадал при произшествие, като и на пожарникарите не е позволено да ги вадят и местят без присъствието на медицинско лице /изключват се случаите на непосредствена опасност от запалване или взрив/?
Aнонимен
на 11.01.2023 г.
-1
 
 
ТЕЗИ МАНГАЛИ ВСЕ НАКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН.а се оказва в случая те сами са си виновни.
+1
 
 
слушах сутринта шефката на спешната в Враца-линейката е била там за 5 минути а е имало 50 човека на местото-много бързо реагирали роднините-както бързо е карал и шофьора на колата
+3
 
 
А това шимпанзе плащало ли е осигуровки за да иска да получи нещо.Данъци плащал ли е? Чупената му кола била ли е със зимни гуми? Карал ли е с безопасна скорост на мокрия терен? Детето било ли обезопасено със столче? Хем виновен,че е убил детето,хем търси вина в лекари.Трябва да почнат да ги убиват както ги трепят в Гърция полицаите, за да се научат тея тъпи маймуни на ред !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: