Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Роднина за убиеца от Галиче: Искам го жив в ръцете си!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:16 / 13.01.2020Коментари (0)458
©
Това е един ужас, в който ни въвлече някакъв психопат. Брат ѝ е едно тяло, което няма душа. Баща ѝ е още по-зле. Това заяви майката на братовчеда на зверски убитата Андрея в Галиче, който пръв е намерил момичето.

"Искам го в ръцете си жив. Това, което е направил, това да му направя. Глава за глава. Детето ми не може да спи. На лексотан и диазепан е. Той (Аксел – бел. ред) има криминално минало. Защо са го пуснали. Защо, защото е бил пълнолетен. Да порасне и да извърши ново зверство“, пита жената.

"Това ли заслужаваме. Ние, които сме оставили държава си, за да ги отгледаме“, вайка се още тя. От своя страна синът ѝ заяви, че сигурно цял живот ще помни случилото се.

"Няма закони в България. Те влизат в затвора за 5-6 години за убийство и излизат завършени убийци. Доживотна присъда искаме“, поясни още момчето.

Лелята на Андрея се е върнала от чужбина. В нейния дом детето е живяло, докато бащата е бил в чужбина, учила е в местното училище. "Как може да се чувстваш, когато ти убият детето, което си отгледал. Той не уби един човек, той уби четири човешки живота. И искат да го пуснат. Ами той ще излезе престъпник, още по-зрял, в силата си. Това не трябва да се позволява. Тези малки дечица, които минават, как да живеят", каза лелята Невена. Братовчедът Асен, който е открил тялото, заяви:

"Потресени сме като казват, че няма да лежи толкова много. Искаме доживотна присъда. Той не е дете, той е изрод. Изрод уби дете. Миналата година той почти уби един бездомник до смърт и не знам защо е на свобода. Той е потенциален убиец, като излезе на свобода ще убие още хора. Той няма съвест. Всички хора в селото се уважаваме. Не съм подозирал, че нещо такова може да стане", посочи той пред bTV. В същото време се появи и дядото на Аксел и влезе в словесна битка с жената.

"Аз не съм аз виновен. Ние го отгледахме, но не сме знаели, че е убиец. Той си е имал баща, майка, по чужбина са. Ние не сме виновни. Аз убиец ли съм, кажете ми кого съм убил. Той не е стоял тук в махалата, живеел си е в българската къща. Той при нас не стоеше“, нареждаше мъжът. Възрастният човек също иска най-тежкото наказание.

Още по темата: общо новини по темата: 20
25.11.2020 »
07.11.2020 »
03.11.2020 »
02.11.2020 »
02.11.2020 »
19.10.2020 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: