Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Родни подземни босове поръчали убийството на съпруга на Наталия Гуркова?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:54 / 13.04.2019Коментари (0)596
©
Родни подземни босове са поръчали убийството на съпруга на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, твърди в свое сензационно разследване сръбският вестник "Курир“. Самата екзекуция на бизнесмена е част от зловеща българо-сръбска война за контрол над трафика на дрога. При нея наред с Михалевич са убити още петима сръбски мафиоти, разкриват хора от подземния свят в Южна Африка пред сръбското издание. 

"Това са пълни глупости, нямам какво повече да ви кажа“, коментира пред "България Днес“ Гуркова. Според "Курир“ техен източник на информация е човек на високо ниво в местния подземен свят. Разкритията на практика опровергават досегашната версия за убийството на Джордже. Той бе застрелян миналата година в края на септември в град Бедфорвю, близо до Йоханесбург.

Веднага след екзекуцията за поръчител бе обвинен чешкият мафиот Радован Крейчир. Според местните медии двамата с Джордже въртят солиден бизнес с диаманти. Ценните камъни се осигуряват от чеха, който чрез свои хора ги краде от местните мини. Джордже със своя верига магазини ги влага и продава легално. Говори се, че той е имал конфликт с Крейчир заради изчезнали милиони печалби. Според "Курир“ наред с бизнеса с диаманти мъжът на Гуркова е забъркан и в схема с дрога. 

Именно това го прави една от жертвите на сръбско-българската война за контрол над трафика в ЮАР. Формален повод за стартиралата през 2017-а вендета става кражба на 20 кг кокаин, твърди сръбското издание. Наркотикът е собственост на български мафиот, а крадецът сърбин. Източник на вестника твърди, че човекът, задигнал кокаина е дясната ръка на мафиота Иван Джорджевич – Жуча, сочен за един от подземните босове в ЮАР. Жуча е показно разстрелян пред дома си в Йоахнесбург. Иван е първият поръчан от българските си опоненти през 2017г. Твърди се , че до кражбата на кокаина нашите работят в тясно сътрудничество със сръбските си колеги. След наглото предателство българите обявяват война.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: