Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Родители призовават на протест: "Спасете децата от Торбалан!"
Автор: Пламена Николова 10:31 / 08.07.2019Коментари (0)441
© Фейсбук
Днес от 18.30 на пилоните на НДК започва шествие срещу отвличането на деца от държавни институции и НПО-та включително и от външни държави.

Посланието на протеста е "Спасете децата от Торбалан!". Той е организиран от български родители, които се обявяват против безразборното отнемане на деца.  

Ето какво съобщават организаторите:

"Митичният Торбалан е само аматьор в отмъкването на подрастващи. Истинският, съвременният Торбалан е условно име на частно финансирана международна система за всяване на страх в семействата по света, чрез произволни отнемания на деца и разпръскване на такива деца извън своите семейства, сред друг етнос и вероизповедание; чрез системен тормоз на родителите им.

За тази цел мрежа от организации с международно финансиране спонсорира промени в националните законодателства, стимулиращи смяната на семействата на децата в името на техния или на нечий друг "най-добър интерес".

Ние сме съпричастни в това шествие с всяко дете, откъснато от родителите си по произволни критерии и невърнато от тази международна мафия. Заставаме до норвежците, които страдат от нея, до италианската полиция, която наскоро арестува 18 социални трафиканти на деца, и най-вече до всеки български родител, пострадал чрез отделянето от детето си - най-скъпото за всеки от нас!

Шествието ще се проведе в следния ред:

18.30-19.00 – митинг на 3-те пилона на НДК и сборен пункт,

19.00-19.20 – шествие по бул. Витоша до Министерски съвет,

19.20-19.30 – митинг пред Министерски съвет,

19.30-19.40 – шествие по бул. Цар Освободител до пл. Народно събрание с връчване на писмо до Италианския посланик за връщането на българско момиченце, също на 12г.,

19.40-20.00 – митинг на пл. Народно събрание,

20.00-20.15 – митинг пред посолството на кралство Нидерландия на ул. Оборище поради недопускането българското момченче Атила (12г.) да се върне в България при баща си.

Едновременно ще завършим походът пред Холандското посолство, заради случаят с Атила Карбанов (12 годишно българче), на което не се позволява да се види с българския си баща и се подмята където им падне от холандските институции по закрила на детето.

Ето историята му:

Атила е българско момче, отвлечено незаконно от България в Холандия и неоснователно задържано в приемни семейства от 4 години насам. Независимо от наличието на българско съдебно решение за упражняване на родителски права от баща му (български полицай) и заповед за изпълнението и от нидерландските власти, той не може да си вземе детето от там. Службата за закрила на децата, заедно с детските съдилища в Нидерландия разиграват типична схема на “топкане на топката", за да отложат максимално връщането на детето при баща му. Същевременно започва процедура по осиновяването му от чернокожа гей двойка. (Споменаваме го недискретно, тъй като в дните на прайда изявяването на хомосексуализма у нас се приветства публично и като нещо много модно).

Като че ли нищо не може да направи обидата по-голяма и по-тежка. Без никакво провинение към сина си, без никакви обиди, без никакво неуважително отношение, българският полицай Николай К. бе лишен от най-съкровенното си – своето дете.

Той дори не е обвинен в никакъв грях към собствения си син, дори от самите нидерландски сружби по закрила на детето – и въпреки това от 6 години насам му се забранява да види детето си, като е настаняван при приемни родители, които поддържат неоснователно враждебно отношение към баща му. Дори една от тях – Дора е осъдена за изхарчване на сумата по застраховката по смъртта на майка му!

Какъв гаф на съдът за детето – да предостави този младеж на такъв закрилник!

Елате с Нас – нека всички българи скочим като един за всяко отнето българско дете! Бързо ще им секне ищахът да го правят пак!"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: