Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Резултатите от EuroMillions са само на един клик разстояние
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:34 / 06.10.2020Коментари (0)532
©
Най-добрите и най-популярните лотарии в света са събрани на един уебсайт: Lottopark, за да можете да играете, без да напускате дома си. Играйте и проверете най-новите резултати на EuroMillions, без да губите нито минута.

Това е много просто:

-регистрирате се

-избирате лотария и избирате късметлийските си числа

-изберете начин на плащане, за да закупите билетите си

- един от нашите агенти лично ви купува билета в лотарията на мястото в света, което сте избрали

-билетите ви ще бъдат сканирани и ще се появят във вашия акаунт

Euromillions е една от любимите лотарии на залагащите, защото предлага големи джакпоти, които се натрупват за следващото теглене на лотария. Euromillions е европейска лотария и предлага шанс да спечелите милиони евро всяка седмица и един ден можете да спечелите. Без значение къде живеете, можете да играете.

Можете ли да си представите какво бихте направили с толкова много пари? "Купете си ваканционен дом, пътувайте, купете яхта, спрете да работите“; силата на въображението е неизчерпаема. Сънуването обаче е забавно и приятно, но за да се сбъднат мечтите, или по-точно: за да спечелите от лотарията, трябва да вземете билет, ако не, никога няма да имате възможност. И е много просто. Можете да направите това, като закупите един или повече билети чрез международния лотариен портал Lottopark по много бърз и лесен начин: отворете сметка и това е всичко.

Джакпотът на Euromillions започва от 17 милиона като база, но той напълнява всеки път, когато се освободи и може да достигне до 190 милиона! За да играете тази лотария, трябва просто да изберете 7 числа, 5 основни числа, които се движат между 1 и 50 и 2 числа "щастливи звезди“, които се движат от 1 до 12. Джакпотът се печели чрез натискане на всички числа, но две числа ( от общите) вече ви дават награда!

Можете ли да играете Euromillions?

Euromillions е европейска лотария, първоначално измислена от френска компания, испанска компания и друга английска и преди е съществувала само в тези страни, но днес съществува в повече от 9 държави в Европа и можете да я играете онлайн от всяка държава в Светът! Трябва само да сте навършили пълнолетие в Европа

Необходими са ви само компютър, смартфон или таблет и удобен стол, за да проверите резултатите. Номерата могат да бъдат избрани от вас или да оставите случайната система на сайта да ги избере вместо вас. Проверете последните резултати на Euromillions с чашата си кафе в ръцете. Тегленията се провеждат всеки вторник и петък от 20:30 ч. По парижко време и резултатите се публикуват веднага след тегленето.

Как да платя билети

Това е много просто, системата приема кредитни карти, системи за онлайн разплащане като Dusupay и дори криптовалути. Най-хубавото е, че се спасявате от адските линии в лотарийните къщи, когато наградите станат неустоими и трябва да имате търпение да чакате дълго време, за да получите билета си. В Lottopark целият процес става много по-лесен.

Ами ако не спечелите? Ами има много повече възможности

Проверете най-новите резултати от Euromillions, не само за да знаете дали вашите номера са изтеглени и да можете веднага да вземете наградата си, но също така и за да знаете колко е заложено следващата седмица и да имате данни за печелившите числа, така че да можете да оцените статистика и следващия път играйте с по-големи шансове.

Има 13 категории награди и сайтът ще ви покаже колко души са успели да претендират за всяка една. По този начин ще можете да осъзнаете колко шансове за печалба имате. Е, има не само основната награда, но има комбинации от 2 общи числа, две + 1 щастливо число, 3 общи и т.н.

Има числа, които често са победители и които могат да бъдат част от вашата статистика, или можете просто да заложите на тези, които никога не излизат и това ще ви направи по-щастлив победител.

Изберете номерата си днес и започнете да мечтаете за възможното, EuroMillions може да бъде врата към нов живот.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: