Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Раци, успехът ви е гарантиран, Скорпиони, не сядайте зад волана
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:09 / 25.05.2021Коментари (0)453
©
Дневен хороскоп за 25.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Денят е неблагоприятен, въпреки възможностите за печалба. Сблъсъците с партньорите на работното ви място са заради неизпълнени техни обещания. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в успех. Не е желателно да пътувате. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

ТЕЛЕЦ

Емоцията ще ви попречи да работите спокойно и може да предизвика сериозни загуби. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете пестеливи. Пристъпвайте предпазливо към новите си контактите. Възможно е да срещнете нови хора на път, но запознанствата няма да са трайни. Пазете се от кражби и агресия от страна на непознати. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на половинката си. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

БЛИЗНАЦИ

Разрешете важни проблеми на работното място. Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. Поставете всичко ставащо около вас под контрол. Напрежението в околните ще се отрази и на вас. Промените са неблагоприятни, ако позволите да ви ръководят. Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си хора, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

РАК

Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Оценявайте правилно всичко което става около вас. Не губете решителността си. Представете идеите си и ще получите подкрепа за тяхната реализация. Денят е благоприятен за взимане на важни решения, но с разума ви. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

ЛЪВ

Не уговаряйте срещи до обед. При запознанства не се поддавайте на умението на новите си познати да омайват с думите си, за да не се разочаровате.  Преценете отношенията с хората от обкръжението си. Ще получите нова делова информация. Бъдете внимателни в избора на партньори. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

ДЕВА

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка пред задълженията ви, изискващи начин за намиране на средства заради наложителни бързи капиталовложения. Завършете дълго отлагана работа. Пътуване ще ви разтовари от напрежението. Денят е добър за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, вечерта си поканете гости.  Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ВЕЗНИ

Отложете срещите си и избягвайте новите запознанства. Пазете се от недоброжелатели. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обмислете добре промените. Ще жънете успех, ако работите в сферата на изкуството или развлекателния бизнес. Пътуванията са успешни. При необходимост проведете делови разговор, който ще е успешен. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот.  Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. Ако искате дете, може да го създадете и сега.

СКОРПИОН

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и не предприемайте промени. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на сериозни проблеми. Не искате да срещате трудности по пътя към победата, но това е неизбежно. Не взимайте прибързани решения. Очаквайте финансови постъпления. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки към промяна. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Бъдете отговорни. Склонни сте да избързвате и да се впускате в рисковани сделки. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът е неоправдан. Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

КОЗИРОГ

Ще ви изненадат промени на работното място, които не очаквате в този ден. Пътуванията са нежелателни, дори и ако са планирани преди време. Пазете се от необмислени решения, за да избегнете грешки и загуби. Бъдете отговорни към работата си. Можете да реализирате търговските си идеи и намерения от предишните дни. Семейните двойки ще преживеят поредния период на изпитание на отношенията. Много от тях са неподходящи и неискрени и ще се разделят. Докажете на любимите си хора, че сексът ви доставя удоволствие и го правите с желание.

ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте с нови занимания. Отхвърлете рутинните си задължения и отложете деловите си срещи, ако са свързани с обсъждане на съвместна дейност. Отново ви очаква успех. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш близък. Ще сте доволни от постигнатото. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

РИБИ

Смяната на настроението ви пречи да се справите със задачите си. Не е изключена криза в материално отношение, ако рискувате въпреки че този ден не е подходящ за инвестиции. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към околните. Предстоят ви разправии  у дома. Не са изключени проблеми с близък човек. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. Не го пропускайте.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: