Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Раци, бъдете оптимисти, Водолеи, не взимайте прибързани решения
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:44 / 14.05.2021Коментари (0)398
©
Дневен хороскоп за 14.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Искате да поднесете нови идеи в професионално отношение, чрез които ще откриете ново поприще за изява. Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние. Колкото и да се стремите към успех и признание, трудно ще го постигнете. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, защото рискувате да се изпокарате и да задълбочите проблемите си. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

ТЕЛЕЦ

В този ден е по-добре да не пътувате, без значение дали делово или заради лични проблеми. Пазете се от измами. Ако сте на работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели. Не е изключена конфликтна ситуация, която може да има непредсказуеми последствия. В този ден сте агресивни и затова е възможно да не ви се разминат проблемите с интимната половинка. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

БЛИЗНАЦИ

Общувайте с интересни хора, които ще обогатят познанията ви в различна професионална сфера. Подновете стари и полезни познанства. Те ще помогнат да си гарантирате очакваните финансови постъпления. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора. Напрежението през деня ви е изтощило, но за вечерта щастие ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си хора. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

РАК 

Погледнете на живота с оптимистично настроение, за да се справите с трудностите, появили се на пътя ви. На работното място сте в стихията си. Заемете се със служебните си задължения и не търсете само приятните. Не се заяждайте с никого и не създавайте конфликти, защото вашите колеги може да ви навредят. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни. Ако сте семейни, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Въпреки желанието ви да творите ви се иска и да си почивате. За съжаление днес това не е възможно. Не се впускайте в начинания. Успехът е с вас, ако завършите започнатото. Не избързвайте. Можете да постигнете целите си на работното си място, ако приемете помощ от колегите си и не сте претенциозни в исканията си. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Отдайте се на чувствата си и на желан активен секс, които ще ви възвърне силите.

ДЕВА

Не отказвайте полезни съвети, не бъдете агресивни и изпълнени с недобронамереност. Мислете продължително преди да предприемете важни действия. Не взимайте важни решения. Пазете се от сплетни и клюки на работното място. Обстановката не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Бъдете умерени, особено вечерта, когато ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете.  Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади.

ВЕЗНИ

Предстои ви противоречив ден, в който ще се сблъскате с поредните сериозни проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Очаквайте странни обрати на финала на ретроградното движение на Меркурий. Избягвайте конфликтите, за да не се окаже, че сте в противоречие с всички.  Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

СКОРПИОН

При неочаквани срещи с нови хора не бързайте да се сближавате, защото не сте в състояние да ги прецените реално. Податливи сте на влияние отстрани и на бързо съгласие с чуждото мнение. Доверчивостта ви днес не е във ваша полза. Подхождайте разумно към възникващите проблеми на работното място и забравете начинанията и в този ден. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимната половинка засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Запознанства ще ви помогнат да откриете нови възможности за печалба, но не договаряйте нищо. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще ви изненадат трудности свързани със семейните ви задължения. Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

На работното място отхвърлете задачите си до обед, за да имате време за пътуване, което ще ви създаде много положителни емоции. До обед не осъществявайте нови познанства. Няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с вашите колеги и не си създавайте проблеми. Ситуацията може да се изостри до крайност. Бъдете тактични към любимите си хора, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Отношенията с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения за инвестиции, нито днес нито до края на седмицата. Ще жънат успехи занимаващите се с творчески професии. Не се занимавайте със строителен бизнес. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми и не са изключени финансови загуби. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимната си половинка. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си хора ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

РИБИ

Всичко замислено в личен план ще се реализира, ако се освободите от недоволството, нервността и се предпазите от повтаряне на предишни грешки. Не рискувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Завършете започнатите задачи служебни задачи до края на деня и обмислете новите си планове. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви хора ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: