Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Прогнози за първите три двубоя от Евро 2020
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:29 / 25.05.2021Коментари (0)582
©
На прага сме на един от големите футболни турнири Евро2020, който очакваме вече не 4, а 5 години. Започналия през 1960 година турнир е замислен да се провежда на всеки 4 години, но за съжаление миналата година не успя да се проведе заради пандемията. Тази година обаче той е очакван много повече спрямо всички европейски първенства по футбол, изиграни до момента. Причината разбира се е, че феновете са зажаднели изключително много за футбол на живо.

Стартът е на 11 юни от 22 часа на стадион Олимпико в Рим. Срещата на откриването е Турция – Италия и макар турците да са поставени като домакини, срещата ще се играе в Италия. Форматът тази година е много интересен и срещите ще се проведат не в една или две държави, а на 11 стадиона в различни градове на Европа.

Първата прогноза е за мача на откриването, именно Турция – Италия. Често мачовете на откриването не завършват според очакванията за победа на фаворита и най-често виждаме равен краен резултат. Какво да очакваме от стадион Олимпико?

Турция са сериозен състав, имаха години на бурно развитие на клубен и национален футбол, бюджетите на клубовете са доста сериозни, не малко звезди на възраст играят в южната ни съседка. Турция е била четири пъти на европейски първенства, като най-доброто постижение е Полуфинал през 2008 година. Участваха и на предишното издание, за съжаление тогава изпаднаха в груповата фаза. На това първенство те излизат с много повече амбиции и само една загуба в квалификациите. Италия е винаги сред фаворитите на всяко първенство.

Досега те са спечелили една европейска титла, но участват почти на всяко издание. Класирането им за това първенство е с 10 победи от 10 мача и средно по 3,7 гола на мач. Амбициите са големи и те започват още от първия мач, където ще се търси победа на всяка цена. Турция разполага с добри нападатели и един плеймейкър в много добра форма, играещия за Милан Хакан Чалханоглу. Двата състава ще се хвърлят в битка и вероятно ще имаме краен победител, вероятно опита и домакинството на Италия ще надделеят, но прогнозата за краен победител е с доста риск- споделят експертите на футболни прогнози 7Спорт. Предлагаме играта на гол/гол, като коефициентите са около 2,20.

Уелс – Швейцария е втори двубой от надпреварата. Уелс са известни като доста корав тим, който не е любител на резултатни двубои. Те имат само едно участие досега на европейско първенство през 2016, но забележете, че стигат до полуфинал тогава.

Голямата звезда на тима е Гарет Бейл, но по-голямата част от футболистите са с опит в английската Висша лига и играят доста сплотено. Швейцария е стигала само до осминафинали досега, въпреки че имат 4 участия. Тимът е съставен от много добри футболисти и наскоро биха България с доста голове и то отбелязани почти ходом, през първото полувреме. Срещу Уелс обаче няма да е толкова лесно и ние ви предлагаме да помислите върху залог: Уелс или равен, което е с коефициенти около 1,66-1,70.

Последната прогноза е за двубоя Дания – Финландия. Дербито на северняците ще се играе в Копенхаген, което дава допълнително преимущество на датчаните. Това е първото участие на Финландия на европейско първенство и те нямат опита на своя съперник, който е ставал дори и европейски шампион.

Силата на финландците е предимно в защита и борба по терена, нямат особен афинитет към резултатни мачове, поне не в последните години. Датчаните се класираха без да допуснат нито един двубой в квалификациите. Тимът им е много стабилен, доста сработен и с амбиции да повтори онзи шампионски поход от 1992 година.

Със сигурност фаворит за победител тук е Дания и не виждам какво може да попречи на първата победа на ‚червения динамит“. Интересен залог е за под 2,5 гола в мача, като коефициента е около 1,75 – 1,80, което е доста по-добре от коефициента за победа на Дания (около 1,45-1,50). Едва ли двата тима ще се хвърлят в атаки, дори надмощието на Дания да е осезаемо, те няма да отбележат повече от два гола.

Емоциите от турнира предстоят, надяваме се на много битки, обрати, голове, красиви моменти и естествено печалби от нашите залози. Залагайте разумно и стратегичски. Никога не пренебрегвайте подготовката си по отношение на статистика, новини около тимовете, форма и други.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: