Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Прогноза: Лудогорец отново ще е шампион в efbet Лига
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:09 / 07.05.2020Коментари (0)654
©
Българското първенство efbet Лига ще се поднови през юни, след като бе прекратено в началото на месец март заради обявяването на извънредно положение в страната предвид пандемията от коронавирус. Гледайки към рестарта на футбола в България, то ще направим кратък анализ на битката за титлата този сезон и местата даващи право на участие в Лига Европа.

Според Еф бет, шампион в България отново ще е Лудогорец. Коефициентите за титла на разградчани са ниски и това няма как да не е така, след като те имат преднина от девет точки пред Левски, Локомотив Пловдив и ЦСКА. Тимът на Павел Върба дори е с мач по-малко от останалите си опоненти. Лудогорец просто е с класа над всички останали отбори в българското първенство. "Орлите" са 8 пъти поред шампиони на България и вървят уверено към 9-та титла. "Зелените" показаха силна игра в efbet Лига под ръководството на Павел Върба. "Орлите" записаха 2 победи в 3 мача през 2020 г. като вкараха 12 гола и допуснаха 2 попадения. Разградчани са без поражение в 28 поредни мача в лигата, като за последно загубиха с 1:2 от Черно море на 26 април 2019 година.

Без значение в какъв формат ще се доиграе първенството, Лудогорец надали ще срещне конкуренция за титлата. "Орлите" демонстрират и превъзходство в мачовете със съперниците си в челото, като те нямат загуба в първенството от ЦСКА, Левски или Локомотив Пловдив от 4 август 2018 година насам, когато у дома отстъпиха с 0:1 на Локо. Вече много време отборът на Лудогорец играе с почти един и същи състав, което е голямото им предимство спрямо Левски и ЦСКА. Грандовете на родния футобл постоянно правят трансфери и сменят играчите си, а това не води до успех.

Класиране в Лига Европа ще е успех за ЦСКА и Левски

Предвид настоящата ситуация за Левски и ЦСКА ще е успех да се класират в Лига Европа. Отборите имат крехък аванс пред петия Славия, а Черно море и Берое също не са далеч, така че ако плейофите се изиграят в пълен формат, то ще има сериозна битка за топ 4. Да не забравяме, че 3-ият или 4-ият в крайното класиране ще играят бараж за Лига Европа със седмия след края на плейофите, така че мястото на ЦСКА и Левски в европейските клубни турнири далеч не е сигурно.

Освен това двата отбора изглежда имат финансови проблеми. За Левски това е ясно, след като Васил Божков не може да финансира тима и все още няма нов собственик. Дори излезнаха информации, че старши-треньорът Петър Хубчев ще подаде оставка. Това ще бъде голям удар за "сините“, тъй като по наше мнение ако не бе Хубчев, Левски нямаше да е в топ 4 на класирането. От друга страна, тимът на ЦСКА е колеблив до момента през сезона в efbet Лига. През паузата "червените“ имат финансови проблеми и се разделиха с някои от чужденците си. Предстои да видим с какъв състав ЦСКА ще доиграе сезона и дали ще успее да се пребори за място в топ 3 в Ефбет Лига.

Локомотив Пловдив, Славия, Черно море и Берое са реални претеденти за място в Лига Европа

Локомотив Пловдив е в челото на класирането на Ефбет лига и се надява на ново участие в турнира Лига Европа. Ако плейофите в първенството не се изиграят, то "черно-белите“ ще завършат в топ 4. Но при други обстоятелства, отборите на Славия, Черно море и Берое имат шансове да се намесят в битката за топ 4. Най-вероятно Берое или Черно море пък ще са 7-ми в крайното класиране, така че един от двата отбора ще играе бараж за Лига Европа и ще има шансове да се класира в турнира.

Ботев Пловдив гледа към Европа през Купата

Последният претендент за място в Лига Европа е Ботев Пловдив. "Жълто-черните“ са на 1/2-финалите в турнира за Купата на България и ще се изправят срещу ЦСКА-София. На евентуален финал тимът ще играе срещу Левски или Локо Пловдив. Ботев загуби финала от градския си съперник през миналия сезон, но през това лято се надява на успех в турнира, което ще ги класира в турнира Лига Европа. Тимът на Ферарио Спасов ще може да се бори за Европа и през плейофите от втората осмица, ако спечели седмото място.

При подновяването на първенството може да заявите вашия efbet bonus в букмейкъра на официалния спонсор на родното първенство и да залагате с реални средства вашите прогнози за мачовете в лигата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: