Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проблеми заобикалят повечето зодии днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:45 / 13.07.2021Коментари (0)670
©
Дневен хороскоп за 13.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари или с големи инвестиции. Бъдете внимателни и не се опитвайте да прикривате от партньорите си финансови проблеми, ако ги имате и сте притеснени. Опитайте се да избягвате критичните изказвания. Не иронизирайте събеседниците си, ако доловите техни грешки или липса на знания по обсъжданите въпроси. Несемейните жени могат да намерят половинката си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че една бременност ще ви обвърже за цял живот.

ТЕЛЕЦ

Проведете важните делови срещи и разговори, ако можете да ги уредите. Единственото изискване е да изслушвате събеседника си. Ако се налага да подписвате важни документи, направете го следобед. Пазете се от некоректни хора, които сте предизвикали с действията си и манията си за величие, избликнала в неочакван момент, който сте забравили. Ако сте семейни, мили дами,  и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си.  Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

БЛИЗНАЦИ

До обед се чувствате прекрасно и сте активни, вървите бързо към завършване на поставените задачи. Направете корекции на плановете си, свързани с вашето работно място и с професионалните ви цели. Пригответе се за промени. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако сте нетактични. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

РАК

Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете грешки на работното място, които ще поправите трудно. Избягвайте новите делови запознанства, особено следобед. Не бъдете прекалено импулсивни. Не се заяждайте за грешките, неволно допуснати от колегите ви, които са поправими. И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия, което ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ЛЪВ

В този ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви. Предпазвайте се от ударите на неприятели. Оптимизмът и мнението, че проблемите се разрешават винаги във ваша полза ви лишават от предпазливост. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако си позволите прибързано сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за бъдещите проблемите.

ДЕВА

Не се впускайте в необмислени промени, само защото искате да докажете на всички колко сте уверени във възможностите си. Ще се провалите до края на деня и никой друг няма да ви е виновен. Професионалните си задължения отхвърлете още до края на работния ден, а след това отидете на ресторант с приятна компания. Днес решете дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

ВЕЗНИ

Пригответе се за проблеми, свързани с промени на вашето работното място. Пазете се от конфликти с ръководството и колегите. Трудностите са породени от ваши действия. На работното си място се справяте отлично. Пътуванията са успешни, но нека друг е зад волана, защото сте прибързани и разсеяни. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

СКОРПИОН

Бъдете отговорни. Преценявайте думите и постъпките си внимателно и с разума си. Ще се радвате на успех, въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните делови разговори. Обмислете и подгответе за подпис новите договори за сътрудничество. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния партньор.

СТРЕЛЕЦ

В този ден сте прекалено до дразнещо дейни, защото вашите колеги искат да си почиват докато работят. За съжаление следобед ви очакват разочарования. Ще ви бъде трудно да прецените правилно новите хора около себе си. Със задачите си се справяте добре. Въпреки това начинанията са нежелателни. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

КОЗИРОГ

Очакват ви неприятни новини, които ще ви развалят настроението и ще занижат самочувствието ви, особено ако са свързани с ваши задачи, неоценени както очаквате. Възможен е конфликт с ръководството. Анализирайте действията си. Застрашени сте да попаднете в мрежата на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд. Самоанализът е задължителен. Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни, мили дами, с брачния си партньор. Ако сте сгрешили, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, които стабилизират отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

Денят от сутринта се познава и ви позволява да постигнете успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, завладяваща ви на моменти без причина, рискувате да го провалите. От вас се изисква единствено предпазливост. Прозорливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудностите на работното място. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

РИБИ

По-добре се откажете от намерението си да пътувате, освен ако не сте зад волана и отивате на почивка. На работното място избягвайте конфликтите с колегите и ръководството, които ще предизвиквате сами, ако прекалите с опитите да наложите мнението си.  Пригответе се за проблеми, които могат да доведат до конфликт в следващите дни. Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: